Allkirjade kogumist koordineerinud Svetlana rääkis vene Delfile, et hiigelkuhjad allkirjalehtedega antakse täna Narvat külastavale siseminister Ken-Marti Vaherile isiklikult üle.

Koordinaatori sõnul tuleb kogutud 15 000 allkirjale siiani pidevalt lisa - infopunktides saab ka täna veel allkirju anda.

Svetlana nentis, et Varvaraga juhtunud tragöödia annab end linnas igal sammul tunda - nii täiskasvanud kui ka lapsed on hirmul. "Inimesed räägivad sellest ja kõik loodavad, et kurjategijat otsitakse aktiivselt ning saadakse kiiresti kätte. Kõik on ärahirmutatud - täna vaatasin, kuidas lapsed läksid kooli - peaaegu kõik neist tulid koos vanematega. Lapsed kardavad üksi käia - mitte ainult tüdrukud, vaid ka poisid. Eile, kui me jalutasime läbi Energia rajooni, siis tulid lapsed ligi ja küsisid, kas nad võivad ka pöördumisele allkirja anda, sest nad kardavad linnas käia."

Siseminister Ken-Marti Vaher asus täna pärastlõunal teele Narva poole, et seal kohtuda politseinike ning vabatahtlike esindajaga. Narva politseinikega kohtudes loodab Vaher tõsta nende motivatsiooni ja küsida, kas neil on veel mingisugust abi vaja. Vabatahtlike esindajaga kohtudes soovib Vaher anda kohalikele, kes on asunud allkirju koguma, edasi sõnumi, et allkirju pole kindlasti vaja, kuna Varvara tapja leidmine on igal juhul prioriteet.