Täna hommikul kell 8.31 eemaldasid Kesklinna komando päästjad elektriliinidele kukkunud puu Lasnamäel Uuslinna tänaval. Liinid vigastada ei saanud.

Pool tundi varem teatati, et laternapost kukkus elektriliinidesse Mustamäel Kiili tänaval. Lilleküla komando päästjad piirasid ohtliku ala lindiga. Sündmusest informeeriti elektrikuid.

Kella 7 ajal teatati häirekeskusele, et paju on kukkunud elektriliinidele Asula tänaval lasteaia hoovis. Lilleküla komando päästjad eemaldasid puu isoleeritud liinidelt.

Varahommikul kell 4.14 said Lilleküla komando päästjad väljakutse Põhja-Tallinnasse Telliskivi tänavale. Ehitustellingu nurk oli hoone küljest lahti tulnud. Päästjad kinnitasid nurga seina külge tagasi.

Eile õhtul veidi enne kella 22 said Kesklinna komando päästjad väljakutse Lasnamäele Raadiku tänavale. Torm oli seal lahti murdnud prügimaja katuse ja see ohustas lähedal parkivaid autosid. Päästjad eemaldasid majalt ohtliku katuse.

Eile õhtul kella 21 ja 22 vahel eemaldasid Pirita komando päästjad sõidutee sulgenud puu Pirital Lepa põik tänaval. Kopli komando päästjad käisid aga Sõle tänaval, kus puu oli kukkunud sõiduautole. Päästjad eemaldasid puu autolt.

Kell 21.14 teatati häirekeskusele, et Tallinnas raekoja platsil on jõulukuusk ümber kukkunud. Kesklinna komando päästjad kontrollisid, et ei oleks vigastatuid. Sündmusega tegeles edasi politsei.


Kell 20.13 teatati häirekeskusele, et Koidu tänaval on tänavavalgustuspost kukkunud puitmajale. Lilleküla komando päästjad turvasid sündmuskoha ohutust tänavavalgustuse avariibrigaadi ja elektrike saabumiseni.

Pühapäeva õhtul kell 18.28 teatati häirekeskusele, et Magasini tänaval on hoone katuseplekk ohtlikult lahti. Kesklinna komando päästjad võtsid katusepleki lahtised tahvlid redelauto abil alla.

Kell 18.12 eemaldasid Nõmme komando päästjad Sütiste tee ja Tervise tänava ristmikul puu.

Torm räsis ka Harjumaad

Päästajate abi vajati ka Harjumaal. Täna hommikul 8.24 said Muuga komando päästjad väljakutse Maardusse Kütte tänavale, kus väike kask oli kukkunud kahe sõiduauto peale. Päästjad eemaldasid puu masinatelt.

Kell 8.08 teatati häirekeskusele, et Tallinn-Paldiski maantee 36. kilomeetril Kloogaranna külas on suur puu kukkunud teele ja sulgenud mõlemad sõidusuunad. Keila komando päästjad eemaldasid puu teelt.

Varahommikul kell 5.50 eemaldasid Keila komando päästjad tänavalt mõlemad sõidusuunad sulgenud suure kuuse Keila vallas Kloogaranna külas Ranna tee alguses.

Eile õhtul kell 21.18 teatati häirekeskusele, et tormis murdunud puu kukutas maha elektriposti ja liinid Viimsi vallas Mustasauna teel. Muuga komando päästjad kõrvaldasid ohu. Sündmusega tegelesid edasi elektrikud.

Kell 19.35 oli reklaamplakat kukkunud sõiduautole Viimsi vallas Randvere teel. Pirita komando päästjad eemaldasid plakati ja andsid sündmuse reklaamifirmale üle.

Keila komando päästjad eemaldasid eile kella 19 ajal teelt puu, mis oli kukkunud Tallinn-Haapsalu maanteele Laitse viadukti juures. Kell 17.50 eemaldasid Paldiski komando päästjad teele kukkunud puu Paldiskis Leetse teel.

Kell 16.45 said Keila komando päästjad väljakutse Pärnu maanteele Muusika külla. Päästjad eemaldasid teelt kaks liiklust takistanud puud ja puhastaid maantee prahist. Ühele mahakukkunud puule oli auto otsa sõitnud. Inimesed vigastada ei saanud.

Kell 16.42 eemaldasid Paldiski komando päästjad puult oksi Paldiskis Sadama tänaval, kuna tormituul peksis neid vastu elektriliini, mis pildus sädemeid.