"Ringhäälingunõukogu pole arutanud MK etappide läbiviimist eetika vaatevinklist. Avalik huvi suusatamise vastu on suur. Suusaliit on siiski midagi enamat kui Andrus Veerpalu ja liidu tippjuhtkond. Arvan, et vastutus on individuaalne," vastas Kreitzberg Delfi küsimusele, kas uuel hooajal on MK etappide näitamine ja suusaliidule eetriaja andmine eetiline ja põhjendatud.

"Minule isiklikult on jäänud ülimalt segane mulje Andrus Veerpalu ümber toimuvast alates sellest, et enne MMi kuulutati gripis olevaks ja siis teatati, et ta on nii haige, et ei saagi võistelda. Ja alles siis tuli pommuudis - dopinguproov osutus positiivseks," nentis Kreitzberg vastusena küsimusele, kas kõik selles dopinguloos on kõik selge.

"Kui Andrus Veerpalu saaks lõpliku dopingusüüdistuse, siis jääb mul alles küsimus, kelle juhtnööride, varustamise ja doseerimise kaudu Veerpalu keelatud aineid tarbis. Nii nagu paljudel, eriti ehk nendel, kes on põgusaltki Veerpaluga kokku on puutunud, jääb suur kahtlus, kas mees ikka ise on asjaga seotud või kui palju ta seotud on. Aga ma pole kindel, et me õigeid vastuseid kunagi teada saame."

"Ja siiski peaksime säilitama nooremas põlvkonnas huvi tippsuusatamise vastu ja üheks oluliseks teguriks on MK etappide ülekandmine," leidis Kreitzberg.