Naine, kes on lahendanud detektiivina keerulisi mõrvu, nimetab oma elu suurimaks tööks siiski Kuninglike pulmade ettevalmistust ning selle ohutut läbiviimist. “See saab olema tõesti katsumus,” teatas Owens ajalehe Guardian.

Just Owens on see, kes juhib Metropolitan Police tegevust Londonis 29. aprillil. Tema käe all tegutseb sel nädalavahetusel pea 5000 politseinikku, nende hulgas ka under cover tiimid. Brittide sõnul on see suur ülesanne ning võimalus näidata, et naisterahvas saab  nii keeruka tööga sama hästi hakkama kui mees.

Owens teab, et kui midagi peakski juhtuma, on oluline käituda ettevalmistatult. Ometi usub ta, et olukord on kontrolli all ning ainus mis võib juhtuda on mõni  isehakanud protestija kes püüab maailmameedia tähelepanu saada. 

Scotland Yard’I sõnul toob Owens Metropolitan Politsei töösse justkui värsket õhku. Ta on loonud uusi võimalusi, kuidas hoida protestijaid Londonis kontrolli  all.

“Loomulikult on see Lynne jaoks suur test ja paljude pilgud on sel päeval just  tema,” lisas Owens’i kolleeg politseiametist.