Tallinna abilinnapea Andres Tsahkna sõnul on enamik ametist vabastatud arste leidnud omale töökoha Ida- või Lääne-Tallinna keskhaiglates, vaid kaks üheksast peaarstist ei ole leidnud tööd neis asutustes.

Tallinna Tõnismäe polikliiniku peaarst Larissa Nuija, kes vabastati ametist polikliiniku likvideerimise tõttu, asub tööle ühes perearstikeskuses, ütles Tsahkna ajakirjanikele.

Kõrge ea tõttu ametist vabastatud Tallinna Mäekalda polikliiniku peaarsti Ira Jevsejeva edasise ametikäigu kohta ei olnud abilinnapeal andmeid. Tsahkna sõnul on Jevsejeval vanust üle 65 aasta. Ta lisas, et ka Mäekalda polikliinik likvideeritakse.

Tallinna Nõmme haigla peaarst Peep Põdder vabastati ametist tema asumise tõttu Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse esimehe ametikohale. Lääne-Tallinna keskhaiglasse tööle asumise pärast vabastati ka Väike-Õismäe polikliiniku peaarst Nelly Saarma.

Ida-Tallinna keskhaiglasse tööle asumise tõttu vabastati ametikohtadelt Tallinna keskhaigla peaarst Andrus Mäesalu, Tallinna Järve haigla peaarst Helle Mäeltsemees ning Tallinna hooldushaigla peaarst Raivo Kolle.

Asutuste likvideerimise tõttu vabastas linnavalitsus ametist ka Tallinna diagnostikakeskuse peaarsti Agu Kivilo ja Tallinna Wismari haigla peaarsti Valdur Jänese.