Teise maailmasõja tulemus „seisneb tervele maailmale Nürnbergis tehtud natsismivastases kaitsesüstis ning rahvusvaheliste struktuuride loomises, mis on võimelised tagama rahu ja julgeolekut meie planeedil", ütles Medvedev Kremlis peetud kõnes.

Presidendi sõnul „see fakt, et tänasel võiduparaadil marssisid koos Vene, SRÜ ja Hitleri-vastase koalitsiooni väed annab tunnistust meie solidaarsusest ja mõistmist, et üldinimlikud, humanitaarsed väärtused on ühe enam vajalikud kaasaegse maailma arenguks".

„Võit 1945. aastal on meie ühine võit, headuse võit kurjuse üle, õigluse võit seadusetuse üle," ütles Medvedev külalistele peetud kõnes.

Veteranide poole pöördudes rõhutas Vene president, et nende saatused said eeskujuks kõikidele järeletulevatele põlvedele: „Te täitsite kõige paremat Maal elavate inimeste eesmärki - kinkisite meile kõigile rahu, elu ja vaba riigi."

„Suur aitäh teile selle eest. Me armastame teid," ütles Medvedev veteranidele. Kõne lõppedes tõstis ta toosti rahule Maal, veteranide tervisele ja suurele võidule.