Tarantini väidab, et vahendas Berlusconile naisi oma raha eest ja viimase teadmata, eesmärgiga Berlusconiga tuttavaks saada vahendab Helsingin Sanomat Itaalia ajalehte Corriere della Sera.

„Teadsin Berlusconi huvist naissoo vastu ja viisin usalduse võitmiseks tema juurde naisi, keda esitlesin oma sõpradena. Ma varjasin tema eest, et neile maksin,” rääkis Tarantini.

Berlusconit ei kahtlustata Bari juurdluses kuriteos, vaid peaminister on tema advokaadi Niccolò Ghedini sõnul „lõpptarbija ja õigusteaduslikult süütu”.

Tarantini rääkis üksikasjalikult umbes 30 noorest naisest, keda ta viis 18 korral Berlusconi pidudele. Osa naistest olid professionaalsed eskortteenuste pakkujad, osa Tarantini isiklikud tuttavad ning osa pärit televisiooni- ja meelelahutusmaailmast.

Tarantini tunnistus kinnitab ka seda, et maffiasidemetes, narkokuritegudes ja prostitutsiooni vahendamises kahtlustataval barilasel oli takistusteta ligipääs Itaalia peaministri ametiresidentsile.

„Viisin tüdrukuid Palazzo Grazziolisse (Berlusconi ametiresidents) oma auto tagaistmel, sest auto tagumised aknad olid tumendatud. Nii ei näinud ajakirjanikud ja teised autosse sisse. Kui lähenesin Grazziolile, teatasin oma tulekust turvateenistuse valvetöötajale ja kui jõudsin värava ette, oli turvamehel mu tulek teada ja ta teatas meie tulekust teistele. Siis läksime ülakorrustele, kus meid vastu võeti,” selgitas Tarantini.