Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja ütles Kuku raadios, et kella kümneks oli Mustika keskuse põleng enamvähem kustutatud.

Tammsaare tee Mustamäe tee ja Laki tänava vaheline lõik, mille politsei põlengu tõttu sulges, on liikluseks taas avatud, teatas politsei.


Täna kell 5.41 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas Tammsaare teel asuvas ostukeskuses Mustikas, teatas päästeamet.


Sündmuskohale sõitis seitse päästeautot, kaks paakautot, kaks redelautot, operatiivkorrapidaja ja kiirabi brigaad.


Päästetöid teostavad hetkel kuus päästemeeskonda ja kaks kiirabi brigaadi. Liiklust reguleerivad kümme politsei toimkonda.

Põleng sai alguse tehnikapoe OnOff laoruumidest. OnOffi turundusjuht Piret Tikand ütles Delfile, et hetkel (kell 10 ajal) käivad alles kustutustööd ja uurimine.

"Tõenäoliselt sai põleng alguse elektrikilbist, aga kõik on veel selgitamisel," ütles turundusjuht.


Põleng sai alguse laost, aga levis ka kauplusesse. "Kauplus on praktiliselt maha põlenud," ütles Tikand.

Rohkem ta põlengu asjaolusid kommenteerida ei osanud. Edasised sammud on veel ebaselged, kuid kindlasti võetakse ühendust kindlustusega.


Kui suureks hinnata põlenguta seotud kahju, ei osanud turundusjuht veel öelda.

Kuna öösel kaupluses kedagi ei ole, siis inimeste elud ohtu ei sattunud.

Seoses põlenguga aadressil Tammsaare tee 116, sulges politsei liikluseks mõlemas suunas Tammsaare tee osa, mis jääb Mustamäe tee ja Laki tänava vahelele, teatas Põhja politseiprefektuur.


Lisaks suleti liikluseks Tammsaare tee 116 taga asuv Tammsaare teega paralleelne teelõik, mis jääb Laki tänava ja Mustamäe tee vahele.


Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja rääkis Delfile, et tuli sai alguse ühest ostukeskuse laohoonest. levis tulekahju ülejäänud ostukeskusesse.


Praeguste andmete kohaselt keegi põlengus vigastada pole saanud.


"Tulekahju tekkis OnOffi tehnikakaupluse ja mööblipoodide territooriumil," ütles Prisma Peremarket AS-i kommunikatsioonijuht Kadri Lainas Päevaleht Online'le.

Vaata Delfi lugejate pilte põlengu kustutamisest!