Tänasest ülehomseni toimuval rahvaküsitlusel on Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis kohal käinud umbes 30 inimest, rääkisid Delfile teenindussaali töötajad. "Enamik neist vanad inimesed."

Üks hääletaja ütles Delfile, et toetas liitumisläbirääkimiste alustamist Tallinna naabritega, sest siis oleks bussiühendus nendega odavam.

Küsitluslehel on kaks küsimust: kas toetad haldusreformi alustamist Tallinnast ja kas toetad liitumisläbirääkimiste alustamist Tallinna naabritega?

Kriitikute hinnagul on esimene küsimus sõnastatud nii, et inimene peab otsustama, kas ta on haldusreformi poolt või vastu. Linnaosade kaotamise kohta ei ole küsitluse juures sõnagi.

Küsitluspunktid asuvad ka Mustamäe linnaosa valitsuses Tammsaare tee 135, Nõmme linnaosa valitsuse teenindussaalis Jaama 1, Kesklinna linnaosa valitsuse teenindussaalis Nunne 18, Kesklinna linnaosa valitsuse rahvastikuregistris ja sotsiaalhoolekande osakonnas Pärnu mnt 9, Kesklinna sotsiaalkeskuses Liivalaia 32 ning Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis Vabaduse väljak 7.

Lisaks linnaosavalitsustele on küsitluspunktid avatud ka linnaosade suuremates kaubanduskeskustes: Pirita Selveris, Norde Centrumis, Magistraali ja Kristiine kaubanduskeskuses, Sõpruse Rimi hüpermarketis, Järve Selveris, Põhja pst-l asuvas Rimi kaubanduskeskuses, Telliskivi Säästumarketis, Rocca al Mare kaubanduskeskuses, Idakeskuse kaubanduskeskuses, Mustakivi keskuses ja Maksimarketis.

Hääletada saab ka internetis aadressil www.tallinn.ee/haldusreform.