„Noortekogule oli vaja inimest, kes ei oleks Tallinnast, suudaks ühendada erinevate kogukondade esindjajaid meie organisatsioonis, oleks täis teotahet, teeks igakülgset koostööd juhatusega ning selles suhtes usun, et Artjom Suvorov on õige valik,” kinnitas Keskerakonna Noortekogu peasektetär Priit Kutser noortekogu pressiteates.

„Eesti on tõsises kriisis nii mitmeski mõttes, millest ei saa kahjuks aru vabariigi valitsus, ega oska ka riiki ja rahvast sellest välja tuua. Paraku kordub ajalugu taas, sest nagu alati — Keskerakond ja tema noored peavad olema ikka ja jälle selleks päästvaks jõuks, kes Eesti uuesti jalule tõstab.”

Keskerakonna Noortekogu volikogu esimehe Artjom Suvorovi sõnul oli tema valimine volikogu esimeheks igati mõistlik samm võttes arvesse noortekogu regionaalse tasakaalustatuse põhimõtet ja organisatsiooni terviklikku arengut silmas pidades.

„Minu puhul võime rääkida mitmest erinevast tasandist. Nagu mu nimigi ütleb, on minu emakeel vene keel, kuid tunnen end eestlasena, sest Eesti on mu kodumaa. Olen sündinud ja üleskasvanud Tartus ja igati uhke selle üle, sest mul puudub soov elada näiteks Tallinnas, kuhu paljud noored mujalt Eestist püüdlevad,” lisas Suvorov. „Keskerakonna Noortekogu eesmärgiks on olla üle-Eestiline noorteühendus ja annan kindlasti oma arvestatava panuse selle sihi saavutamisse.”

Keskerakonna Noortekogu volikogu kinnitas ka kaks uut volikogu aseesimeest, kelleks said Lääne-Virumaalt, Haljalast, pärit Riinu Urban ja Vladimir Svet Tallinnast.