Raadio Pärnus on lint, kus Ots tunnistas eile, et Keskerakonna Pärnu piirkond on valimiste eel Pärnu Sõnumeid kasutanud. Kui ajakirjanik Anu Saare küsis, kuidas lehe sisu valmib, selgitas Ots, et sisu pannakse ühise nõu ja jõuga kokku ja piirkonna juhatus vaatab selle läbi, kirjutab Pärnu Postimees.

Pärnu Postimehele ütles Ots, et temast on valesti aru saadud. “Juhatuse koosolekul lehte ei arutatud, lihtsalt lehte kirjutavad juhatuse liikmed arutasid omavahel, millest nad kirjutavad,” rääkis Ots.

Seni on Pärnu Sõnumid ilmunud peamiselt valimiste eel ja seoses mingi keskerakondliku juubeliga. Ametlikult on lehe väljaandjaks MTÜ Pärnu Turismiinfo, mille juhatuse liige on keskerakondlane Virgo Kruve. Sama erakonna liige, Pärnu linnapea Mart Viisitamm oli Turismiinfo MTÜ juhatuse liikmeks 5. oktoobrist 2001 kuni 11. septembrini 2006.

Kui Raadio Pärnu küsis Virgo Kruvelt, kelle raha eest Pärnu Sõnumeid välja antakse, keeldus Kruve sellele küsimusele vastamast.

Endine õiguskantsler Allar Jõks on Vikerraadios esinedes toonud Pärnu Sõnumeid näitena erakondade varjatud rahastamisest.