Linnakantselei meediajuhi Georg Pelisaare sõnul on teisipäevaõhtuti ekraanil kordamööda spordi- ja kultuurisaade ning iga kuu viimasel neljapäeval otsesaatena linnapea tund, tollesse saatesse saavat linlased helistada ja Savisaarele küsimusi esitada, kirjutab SL Õhtuleht.

“Spordisaates käsitleme Tallinna spordielu. Me ei hakka spordiülekandeid tegema, pigem temaatilisi saateid nii noorte- kui ka rahvaspordist, näitame neid alasid, mis saavad vähem tähelepanu,” räägib ta ning toob unaruses spordialadena välja maadluse ja poksi.

Kas opositsioon ka saadetes sõna saab? “Me pole üldse mõelnud, et me selles sarjas teeks poliitilist asja,” väidab Pelisaar, “linnapea tund on pigem kommunaaltund, ka olmemuredega saab tema poole pöörduda, kuid vaevalt ta nüüd igat (tänava)auku Tallinnas teab.”

Linnavolinik Liisa Pakosta (IRL) võrdleb Savisaare personaalsaadet Venemaa presidendi Vladimir Putini sarnase küsimuste-vastuste saatega Vene telekanalis, Pakosta arvates valmistub Keskerakond propagandasaadetega järgmise aasta valimisteks.