Tallinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske sõnul ei taha Keskerakond leppida, et tuhanded inimesed on mõistnud Sakala keskuse lammutamisplaanid selgelt hukka. „Ja nii asub linnapea keskuse kaitsjad alusetult süüdistama. Kas järgmisena seab linnapea kahtluse alla ka mõne talle mitte sobiva linnavolikogu otsuse,” esitas Juske kahtluse, vahendab SDE pressiesindaja.

Keskerakondlasest linnapea Jüri Ratas avaldab oma kirjalikus vastuses Maimu Bergi arupärimisele kahtlust, et kas Sakala keskuse kaitsjate „nimekirja kantud inimene on (ikka) ise vabatahtlikult oma nime veebilehele riputanud või on seda teinud mõni teine isik, kes on temale teadaolevate kriteeriumite alusel sisestanud veebilehele isikute nimesid”.

Lisaks teatab linnapea oma vastuses, et kehtiv Sakala keskuse detaiplaneering ei sea mitte mingisuguseid piiranguid keskuse olemasoleva hoone lammutamisele. „Selline seisukoht on ilmselge vale. Detailplaneeringu joonistel on ühemõtteliselt kirjas, et Sakala keskuse peahoonet lammutada ei tohi,” märkis Jaak Juske.

Novembris andis oma allkirja Sakala keskuse kaitseks enam kui 8000 inimest.