Kahe vooru järel on Lõuna-Koreal ja Šveitsil 4, Prantsusmaal 2 ja Togol 0 punkti. Liidrid Lõuna-Korea ja Šveits mängivad viimases voorus omavahel.

Kui liidrite heitlus peaks viiki jääma, ei pruugi prantslasi aidata isegi mitte 1-väravaline võit, sest siis saab otsustavaks väravate vahe. Hetkel on Šveitsil see 2:0, Lõuna-Koreal 3:2 ja Prantsusmaal 1:1.

Täna ei saa prantslasi aidata Zinedine Zidane, kes on saanud eelnevalt kaks kollast. Prantslaste peatreener Raymond Domenech võib seetõttu kasutada 2-mehelist ründeliini.

Fifa.com teatel on Prantsusmaa tänane algkoosseis: Barthez — Sagnol, Thuram, Gallas, Silvestre — Ribery, Vieira, Makelele, Malouda — Trezeguet, Henry.

Togo ja Prantsusmaa pole jalgpalliväljakutel kunagi varem kohtunud. Mõlema meeskonna esiründajad on Londoni Arsenalist — Emmanuel Adebayor Togol ja Thierry Henry Prantsusmaal.

Togo kaitsja Yao Junior Senaya on enne mängu öelnud: “Kuna tegemist on meie jaoks selle turniiri viimase mänguga, kavatseme anda endast kõik.”

Prantslaste poolkaitsja Patrick Vieira: “Loodan, et suudame raskest seisust välja tulla. Lisaks arvan, et tänane võit võib terve meeskonna jaoks saada sellel turniiril pöördepunktiks.”

Täna kell 22:00 algavate Prantsusmaa — Togo ning Lõuna-Korea — Šveitsi mängude käiku saab reaalajas (tulemused, väravad, algkoosseisud, vahetused jne) jälgida alltoodud Delfi erilehel.