G-alagrupi avavoorus piirdus Prantsusmaa oma naaberriigi Šveitsi vastu 0:0 viigiga. Lõuna-Korea võitis samal ajal oma esimeses kohtumises Togo 2:1.

Prantslaste väravapõud on kestnud juba pikemat aega — MM-ile kvalifitseerunud Euroopa meeskondadest suutis just Prantsusmaa lüüa valikmängudes kõige vähem väravaid (10 kohtumisega 14 väravat).

Thierry Henry kurtis avamängu järel, et teisel poolajal ta lihtsalt enam palavuse tõttu ei jaksanud. “Ma ei soovi otsida vabandusi, kuid tõsi on, et oli palav. Ma ei oleks suutnud teisel poolajal enam selliseid spurte teha nagu mängu alguses.”

“Togo näitas teisipäeval, et nad on hea meeskond ja Lõuna-Korea oli neli aastat tagasi MM-il poolfinaalis. Siin kergeid mänge ei tule,” lisas Henry, kes oli lõppenud hooajal 27 väravaga Premier League`i suurim väravakütt ja seda juba kolmas aasta järjest.

G-alagrupi teine voor lõpetatakse esmaspäeval, kui Togo mängib Šveitsiga.

Prantsusmaa ja Lõuna-Korea mäng algab pühapäeval, 18. juunil kell 22:00 Leipzigis. Mängu käiku reaalajas (tulemus, väravad, algkoosseisud, vahetused jne) saab jälgida alltoodud Delfi erilehel.