Riina Suhotskaja on Eestis üks hinnatumaid aeroobikatreenereid. Tema üdini positiivne olek laeb trenni mineva inimese ka siis, kui mitte ühtegi aeroobikasammu kaasa ei teeks. Riina edu saladus peitub tema siiras olekus.

Töötad aeroobikatreenerina ja annad päevas kaks-kolm trenni, kas oled kunagi pidanud dieedi nimel ka oma toidusedelit jälgima?

Kuna olen kogu oma teadliku elu sportlikke eluviise harrastanud, ei ole ma pidanud kunagi dieeti pidama. Kuid enda arvates olen ma aastas ainult kaks korda ideaalses vormis. Treenerina olen enda keha suhtes väga kriitiline.

Millised on sinu lemmik-ilurituaalid?

Lemmik-rituaal on kindlasti mõnus vann erinevate õlide või vannisooladega. Ja pärast seda kindlasti keha koorimine ja kreemitamine.

Mis on sinu peamine meigiarsenal, mida sa enne kodust välja silkamist kindlasti kasutad?

Kasutan alati Lancome’i ripsmedušši, Make Up Store’i sätendavat silmalainerit, Yves Saint Laurent’i peitepulka, huuleläiget ja Christian Diori päikesepuudrit.

Kui tähtis on sinu jaoks lõhnaõli?

Väga tähtis, mul läheb iga kuu 30-milliliitrine pudelike, sest kasutan seda hommikul ning enne ja pärast trenni, samuti kindlasti õhtul enne külla- või väljaminekut. Üldiselt meeldivad mulle värsked lõhnad, näiteks Dolce & Gabbana Light Blue ja õhtul natuke vürtsikam parfüüm Gucci Parfum II. Praegune lemmik on aga Dior Addict.

Milliseid rõivaid leidub sinu riidekapis kõige enam?

Loomulikult trenniriideid, aga ka vaba aja rõivaid. Teksased ja erinevad topid on minu lemmikud.

Milliseid toone kasutad rõivastuses kõige enam?

Peamiselt lähevad loosi must ja valge. Suvel ka helesinine ja roosa.

Millal kandsid viimati pikka kleiti?

Eile oli mul pikk valge seelik, kuna oli sõbranna juubel.

Kui palju käid moega kaasas?
Ma ei ole eriline moetibi, aga mulle meeldivad ilusad ja trendikad riided. Häid nippe saan ajakirjadest ja sõbrannadelt. Mulle on tähtis, et riided mulle sobiks ja oleks maitsekad. Meeldib, kui on palju huvitavaid ehteid omavahel miksitud. Suured prillid ja kellad on ka lahedad.

Kui tihti oled peeglisse vaadates oma välimusega rahul? Mille üle nurised?

Nuriseda võib ju alati, aga mulle meeldib olla see, kes ma olen, vahel see muidugi ei õnnestu. Aga vanusega tuleb ka teatud rahulolu.

Kui tähtsad on sinu jaoks ehted ja milliseid ehteid kannad?

Viimasel aastal olen hakanud ehteid armastama, kuna mu sõbranna toob ilusaid ja omapäraseid ehteid Marokost. Tänu temale olengi ehted avastanud!

Kuld või hõbe?

Hõbe erinevate vääriskividega.

Millest algab naise ilu?

Sisemisest särast, rahulolust ja naeratusest.

Kui peaksid Eestis andma ühele mehele ja ühele naisele moeikooni tiitli, siis kes nad oleksid?

Eestis on palju ilusaid ja stiilseid naisi. Mulle on alati meeldinud DJ Electra. Meeste puhul on valikut teha raskem, aga ehk siis Aldo Järvsoo ja Arne Niit, kuid nad on mõlemad moekunstnikud ja on loomulik, et nende stiil on täiuslik.