Hobideks muusika, oma töö, tantsimine, reisimine (eriti kodumaal), head raamatud, tervisejooks ja loomad. Lemmikaastaaeg on suvi, lemmikraamat Lev Tolstoi "Anna Karenina", tänapäeva kirjanikest Jeanette Winterson "Kehale kirjutatud".

Muusikast meelib jazz (Hedvig Hanson), blues (Ray Charles), rock (The Sun), Michael Buble (maailma ilusaim laul " Home "). Viimase aja sündmustest niipalju, et pool aastat tagasi toimus lahkuminek arusaamatutel põhjustel ühest väga heast sõbrast, taaskohtumine selle sama sõbraga toimus nädal tagasi. Ning uudisega, et ta ootab last :) Bonita tõdeb, et tema elustiil on palju muutunud – hakkas tegelema aktiivselt tervisespordiga. Uskumatu, kuid tõsi- terves kehas terve vaim!


Inimestes hindab siirust, töökust ja tõsist ellusuhtumist (õigeid väärtushinnanguid). Pahad asjad on valetamine, varastamine ja narkootikumid. Ei mõista suitsetajaid, kuna maailmas on ju nii palju mõnusaid lõhnu, mida tunda! Alkohol mõõdukas koguses on ok, kuid padujoodikud ei kuulu tema lemmikute hulka. Pigem haletseb neid, kes piiri pidada ei oska. Autost niipalju, et punane värv on oluline, kuid mark ei oma tähtsust. Sellel lihtsalt põhjusel, et ei jaga neist muttigi :) Peaasi, et sõidab ja Lõuna- Eesti metsade vahel sõites põhi alt ära ei kukuks. Bonita on naiselik, seega garderoobi lemmikud on kleidid ja sallid. Kuid vabal ajal pehmed casual püksid ja plätud. Bonita on isepäine ja iseseisev, intelligentne ning töökas, tujukas, kuid kompromissialdis, sõbralik, üliarmas kallistaja. Tutvuda tahab meheliku, pikka kasvu ja jõulise kaaslasega, kes oleks tark ning teab mida elus saavutada tahab. Peaks olema ka sihikindel ning tugeva iseloomuga. Ning huumorimeelega.