Uus toode tõrjub pahalasi Symbiani operatsioonisüsteemi EPOC platvormil, mille on litsentseerinud näiteks Ericsson, Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Psion ja Sony. Need firmad toodavad üle 85% mobiiltelefonidest.

Uus antiviirus pakub mobiilsetele seadmetele pidevat kaitset binaarsete ja skriptiviiruste, "trooja hobuste" ning "meilipommide" eest. F-Secure’i mobiilsideturbe osakonna juhi Ilkka Starck’i sõnul on uus toode tähtis kindlustamaks, et üha kasvav mobiilseadmete töökeskkond püsiks turvalisena. F-Secure Anti-Virus for EPOC on optimiseeritud töötamaks mobiilsete seadmete piiratud mälumahuga.

Operatsioonisüsteemile EPOC pole veel leitud viirusi, mis seadmelt seadmele leviks, kuid eksisteerib käputäis "trooja hobuseid" ja halba nalja tegevaid programmikesi. Tehniliselt on viirused selles keskkonnas võimalikud. Need võivad levida, infot kustutada ja muuta, asjatult akusid kulutada jms. Ka teised viirusetõrjujate tootjad valmistavad oma esimesi antiviirusetooteid pihuarvutitele ja mobiilseadmetele. Populaarsele pihuarvutile Palm hakkas juunis viirusetõrjujaid tegema Symantec.

F-Secure tooteid müüb Eestis Baltic Computer Systems.