Jesse: 23:40
Mind vaevab kysimus, miks ei ole netis videodel tölget. Olen elanud pikka aega välismaal ja ma töesti ei saa vaadata TV-st tölkega saateid. Aga yldiselt: olge ka edaspidi tublid!

Pealtnägija: 12:08
Netti ei jõua tõlkega lood üles lihtsal põhjusel. Kuna saade valmib vahetult enne eetrisse minekut, lähevad tõlke subtiitrid peale alles eetrimaterjalile. Ja kuna praegusel juhul on aken, kust netivideot vaadata liiga pisike, ei oleks seal seda kribukirja näha nii ehk nii. Samas, inglise ja vene keelega saab ilmselt enamus inimesi hakkama.
See, et aga möödunud nädal leedukeelsele loole tõlget ei ilmunud, oli meie süü. Vabandame.

reinuvader: 07:22
Tooge tõde inimesteni, Kristina tarvitas ju stuffi.
Oli vaid aja küsimus millal välja tuleb.

Pealtnägija: 12:11
Nojah- Kristiina B- proovi tulemus on teada ilmselt samal hetkel, kui Pealtnägija siin oma konverentsi lõpetab. Sport on aga nagu Ameerika kohtusüsteem- Innocent until proven guilty…

Anni: 08:19
Mitmendat aastat tegutsete.

Pealtnägija: 12:12
Saadete puhul loetakse hooaegu- st. üks hooaeg kestab septembrist/ oktoobrist mai/juunini. Pealtnägijal on käsil kolmas hooaeg. Seega, oleme suhteliselt eakad:))

Kitty: 10:33
Mis puutub Jõgeva juhtumisse, siis “kus suitsu, seal tuld”.Oled rahaasjades aus ja korrektne, ei saa õige hõlma keegi hakata.Ei aita siin südameheadus, plekk jääb külge. Dr. Jakobsin ju ei põhjendanud talle pandud süüdistusi. Ta nagu arvas sellest mitte midagi teadvat.Kuidas sattus asi Teie kätte? Kas vana arsti, uue arsti või kohaliku linnavalitsuse töötajate initsiatiivil?

Pealtnägija: 12:17
Meie kätte ei sattunud see asi mitte ühegi mainitu mahitusel. Selge, et paberiteasja Dr. Jakobson korrektselt ei suutnud ajada. Aga arst on külas nagu kirikuõpetaja- kui rahvas teda usaldab, ongi funtsioon täidetud. Väljavahetamine ei lahenda probleemi, tuleks arstile raamatupidaja sappa panna, kui on näha, et ta hakkama ei saa. Kahju aga heast noorest arstist kes peab üksi tühjas kabinetis istuma…

kaups: 11:15
Kuidas suhtute A4 edusse? Kas tunnete konkurentsi?

Pealtnägija: 12:22
Tore, kui inimestel hästi läheb. Sest superedukas A4 vist veel ei ähvarda Pealtnägijat konkurentsist välja lüüa:))

spot: 11:54
Mille alusel valite välja välislood ja kus kohast neid hangite?

Pealtnägija: 12:25
Valime printsiibil- mis huvitaks meie vaatajat ning rikastaks teema poolest ülejäänud saadet. Ning hange toimub välistelekanalitest.

peep: 12:22
Kas saade Pealtnägija jätkub ka järgnevl hooajal?

Pealtnägija: 12:26
Loodetavasti. Kuigi kõige targem on ikka elada üks päev (olgu see siis kolmapäev:) korraga…

spot: 11:56
Kus kohas grossinguga tegeleda saab? Hüppasin sellega Tartus A-Haa näitusel ja päris lõbus oli.

Pealtnägija: 12:28
Tallinna Lauluväljaku lähedal on võimalus ja Almer Jansu tantsustuudios. Tegemist on tõepoolest väga laheda riistapuuga.

spot: 11:59
Viimane küsimus. Ma tõesti ei saanud aru, milles oli perearsti loo point??? Kas tõesti ainult tekkinud olukorra fikseerimine? Saan aru, et üks telesaade ei saa hinnanguid anda, aga alati joonistuvad olukordades need ise välja. Kes need lood toimetab, et mingigi point lool oleks. Niisama vibelemist ei viitsi vaadata.

Pealtnägija: 12:30
Ära siis vaata, kui ei viitsi…
Me võime ju asjale hiiglapointi juurde mõelda, aga Sinu ajusse me sellest arusaamist kuidagi juurutada ei suuda… Lihtsalt puuduvad vahendid. Seega- pointi tabamisega tuleks ikka igaühel ise tegeleda:))

Asjaajaja: 12:11
Kas eesti politsei vajaks mainekujundajat? Nii küsiksin eelmise saate jätkuks ja üldse pealtnägija saadetest peegelduva politsei madala maine kohta…
Tegelikult huvitun, kas eelmisel nädalal liikluspolitsei ohvriks jäänud tegelae on juba teie poole pöördunud? Talle keerati suuna mitte näitamise eest ja irvitati juurde, et eks tõesta. et sa tegelikult näitasid.

Pealtnägija: 12:41
Eesti Politsei ei vajaks mitte mainekujundajat vaid valvsat sisekontrolli. Mainitud info on siia jõudnud.

Veiko: 12:34
Milles seineb Teie fenomen?

Pealtnägija: 12:45
Oleneb. Esiteks sellest kas me oleme fenomen:)) Ja kui siis kelle jaoks? Ja millega võrreldes? Ja siis saab igaüks mõelda, milles konkreetselt tema jaoks pealtnägija fenomen peitub… Ei käi ju nii, et meie ütleme Sulle- Oleme üks kohutavalt lahe saade väga originaalse formaadiga ja sina kordad järgi-jah, täpselt nii, selles ongi Teie fenomen…:)

slam: 12:14
Seda et, mis te arvate, mitmendaks tuleb Marko Märtin Rootsi MM etapil.

Pealtnägija: 12:46
Arvata ei oska, aga loodame nagu õigele patriootlikule eestlasele kohane, et ikka esimeseks:))

slam: 12:17
Tglt tahaks ma teada, kas see tegelane siis ikka pandi kinni või sai ta välja. ta nagu ju istus oma aja ää sellise pinge all. Mul endal on suht sama seis ja tean, mis tunne on olla koguaeg sellise pinge alll

Pealtnägija: 12:48
Kellest jutt käib? Kui eelmise saate kangelasest Innar Aasast, siis tema puhul otsustab kohus kas tal tuleb oma karistus ära kanda või mitte. Ja selgub see ilmselt heal juhul poole aasta jooksul, sest õiguse veskikivid jahvatavad siinmail suhteliselt aeglaselt.

abromas: 12:18
What do you think abuot Lithuania?

Pealtnägija: 12:52
What do you think about Estonia? What is your life- goal? Do you believe in God? Who was first- chicken or egg?:))
We think positively about Lithuania and all the other countries in the world…..:)

tips: 12:51
Kas te teeksite saate kodututekoerteva rjupaigast? See võibolla paneks inimesi natuke mõtlema, kas ja miks koera võtta…

Pealtnägija: 12:54
Tehtud juba- möödunud hooajal.

Velts: 12:50
Kas pealtnägja veebifilmilõike saaks peale Live video kusagilt alla kah tõmmata näiteks ftp vms. Sest RealPlayeris vaadataes on tõesti kehv kvaliteet!

Pealtnägija: 12:55
Töötame selle kallal ja loodetavasti on see varsti võimalik.

tips: 12:47
Millal teil teemad äraväsivad… nagu nt telesaaatel Kahvel?

Pealtnägija: 12:56
Siis kui me ise saatetegemisest ära väsime.

miku: 12:55
See pagana majandusdirektor on vist ikka kõva kiiksuga vend….

Pealtnägija: 13:01
See pagana majandusdirektor on vist hoopis huvitava hobiga vend- kas Sa ei leia? Selleks et aru saada milline inimene on kiiksuga, tuleb ära tunda need vähesed normaalsed? Defineeri meile mis on normaalne- ja meie ütleme kas majandusdirektor on kiiksuga või mitte.:))