Pastacas: 10:32 Mis oli see triger, miks Senior Torres Pealtnägijat vastu võttis?

Pealtnägija: 12:04 Senjor Torres on ise samuti iganädalane Pealtnägija jälgija ja nõustus seepärast ka looga:)

Alix: 09:45 Kas ei karda, et peale eilset saadet tuleb probleeme eesti piirivalvega?
Kas Värska kordonis tehtud intervjuu oli enne või pärast piiririkkumist?
Kas kordonis saadi teada teie tegevusest piiril? (näitasite videot, informeerisite vms.)

Pealtnägija: 12:07 Värska kordonis tehtud intervjuu oli pärast piiririkkumist. Kui intervjuu oleks tehtud hiljem, oleks piirivalvurid kindlasti read koondanud näitamaks kui range kontroll Eesti Vene piiril on. Aga tegelikult kontroll praktiliselt puudub?!
Peale selle ei teinud Pealtnägija Piirivalve kulul nalja, vaid näitas lihtsalt nõrgad kohad kätte, et neid teataks parandada.

bait: 08:17 kas see auto sai terveks mis oli teie saates

Pealtnägija: 12:09 See auto on endiselt BMW keskuses ja kuna “remont” läks maksma umbes 30 000, siis autot omanikule enne kätte ei anta, kui “kiire” vigadeparanduse eest on tasutud…

Prgnoos: 00:14 Miks Pealtnägija saade nii igav on. Peale esimest reklaamipausi ei tha kohe kuidagi teleka ette tagasi tulla, kuigi viisakas oleks.
Kas Teil on mingeid raskusi käe elu pulsil hoidmisega?
Või on saatejuhid liiga elukauged?

Pealtnägija: 12:11 See on kindlasti esimene kord, kui niii viisakast inimesest kuuleme, kes isegi telerikastile ei taha meelehärmi valmistada!

cruyff: 23:46 Kas pealtnägijal kui nähtusel on ka sugu?

Pealtnägija: 12:12 Pealtnägija on vastassoost, vastavalt milline igaühe individuaalne vastassugu on:)

cruyff: 23:50 Kui narkprobleem on Eestis nii suur, siis miks midagi ette ei võeta selle probleemi lahendamiseks? Laiutatakse käsi ning sügatakse tagumikku. Eestis ju joint ei kasva, Kvaliteetset sünteetilist ei osata siin ka veel piisavalt valmistada. Kui soovitakse probleemi lahendada tuleks alustada Eesti piirist. Pidev kaadri kontroll ning korralik piir — kindel “rohi”….

Pealtnägija: 12:17 Ei usu, et ükski diiler või narkomaan näpuga näitamise peale reageerib…

P.S. Joint´i keeratakse marihuaanast, mis on teisisõnu kanep ja mis, muuseas, kasvab ka Eestis.

cruyff: 23:43 Mida pealtnägijad ise TV`st huviga jälgivad?

Pealtnägija: 12:21 Kõiki konkurente ja teisi, kes tahaksid konkurendiks saada… Uudiseid- meilt ja mujalt. Sarnaseid formaate väliskanalitest. Dok filme. Teisisõnu- kui võimalik, siis ammutame infot võimalikult paljudest kanalitest.

cruyff: 23:40 Mis seisuga lõpeb Laupäeval Portugalis Eesti-Portugal valikmäng?

Pealtnägija: 12:22 Loomulikult 6:0 Eesti kasuks! Kus on rahvuslik eneseusk?:)

cruyff: 23:37 Kuidas Pealtnägija end vormis hoiab?

Pealtnägija: 12:27 Lähtub käibetõest terves kehas terve vaim- käib jooksmas, viskab oda ja tõukab kuuli:) Räägib inimestega- s.o. oluline emotsionaalse vormi jaoks ja hoiab tagavara silmad kuklas lahti, ka öösel…

cruyff: 23:38 Kellel on eestis hea elada?

Pealtnägija: 12:30 Kõigil kes teisi ja ise- ennast liiga tõsiselt ei võta ning “Eesti elus” ka väikest nalja märkavad.

Laire: 12:29 Olen kuulnud, et BMW mehed lasid autot jälgida ja selgus, et auto tangib ühes nn hoovipealsest tanklast, mille bensiini BMW ka testis.
Tulemusena leiti, et kütus on segatud uue ainuega, mida täpselt ei suudetud tuvastada, kuid mille omaduseks oli tihendite kiire kulutamine ehk söömine.
Mida on pealtnägija teinud selleks, et antud lugu jälgida?

Pealtnägija: 12:33 Kõnealuse BMW tankimine toimus ühel ajal pere teise autoga, samas tanklas. Kütus on korralik ja kui see auto teeninduses viibides äkki kõlbmatuks muutus, on tegemist imselt autoparandajate kübaratrikiga:)
Aga kummaline, et viletsa bensiini jälitustöö rohkem, kui 9 kuud kestis!

Alev Strömm: 12:33 Küsin siis uue nime all, kui vanale ei vastata: kes maksis teie lennupiletid Hispaaniasse, lugupeetud pealtnägijad?

Pealtnägija: 12:36 Pealtnägija ei pea kindlasti vaatajale põhjendama oma eelarvet ja välisreisideks tehtud kulutusi. Tegemist on tiimi organiseeritud ja finantseeritud üritustega.

Laire: 12:32 Kas piirivalvelugu oli juhus, või kellegi nutika inimese soovituse põhjal tehtud?

Pealtnägija: 12:38 Kaameraga üldiselt päris juhuse peale ei minda, eelnevalt oli teada et inimesed niiviisi vabalt üle piiri võivad jalutada. Pealtnägija lihtsalt proovis järgi kas kuulujuttudel ka alust on…

Laire: 12:31 Milline on pealtnägija planeerimisprots ess, kas valdavalt elatakse nädalalses tsüklis. Vahel tundub, et ei suudeta kaasas käia uuemate sündmustega.

Pealtnägija: 12:40 Pealtnägija ei ole igaõhtused uudised, ei refereeri BNS- i ja ei talla leheartiklite poolt ettekäidud rada pidi. Sellest oma lugusid ja teemasid planeerides lähtumegi.

Kroonik: 12:39 Kas laada lugu oli juhulik teema, mis teepeale 8piiri äädde minekul) ette jäi?

Pealtnägija: 12:43 Paunvere laat on kujunenud sündmuseks, kuhu voorib kokku eestimaalaste masse nagu Laulupeole. Pealtnägija arvates oli huvitav vaadata, miks sellist üritust vaja on ja millised on tänapäeva laada tõelised hitkaubad:)….

Laire: 12:35 See jälitustöö, millest nüüd juttu oli, tehti pärast saadet…

Pealtnägija: 12:44 Pärast saadet ei ole vaene BMW omanik oma autot näinudki. Parandajatele ju töötasu veel maksmata…

Messer: 12:43 kui palju küsimusi selle foorumi tunniga esitatakse ja mille järgi valite küsimusi, millistele vastata ja millistele mitte?

Pealtnägija: 12:45 Ei ole üles lugenud. Vastame nii paljudele, kui jõuame.
Mõtetud küsimused jäävad paraku kõrvale…

Margus K: 12:34 Vahel tundub, et Pealtnägija keeb omas mahlas st. on inimeste team, kes üritab genereerida (ka välja imeda) stoorisid. Sageli õnnestub päris edukalt, sest asjadele poogitakse külge kas ironiseeriv (Vahur) külg või maailmaavastav (Mihkel) külg. Miks kaastakse vähe avalikkust ja nende ideid saate tegemisse?

Pealtnägija: 12:47 Mis on avalikkus??? Ühiskonnaõpetuse tundides nimetati avalikkuseks inimesi ja Pealtnägija kaasab inimesi lugudesse päris meeleldi:)

Messer: 12:38 Kuidas ikkagi nende kodumaiste äärmuslaste veebiaadressideg a on? Tundub, nagu väldiksite seda küsimust? Ja kui siis miks

Pealtnägija: 12:48 Pealtnägija on muutunud veebiaadressi jälgi ajanud ja ajab veelgi. Ei väldi küsimust.

Pelgulinn: 12:45 Kuidas suhtub Pealtnägija teemasse “President Arnold Rüütel”, kas suudetakse seal ka midagi huvitavat välja pigistada, sest Rüütel on ju tegeleiult üllatusi täis.

Pealtnägija: 12:49 Vaata Pealtnägija järgmisi teemasid. Kohe kui uus president on Kadriorgu asunud- on ta ka saates.

Pelgulinn: 12:46 Mis on olulisism, mis eristab Pealtnägijat saatest Kahvel?

Pealtnägija: 12:50 Põhiline erinevus on see et Kahvel on stuudiosaade. Pealtnägja aga läheb oma lugudele ise järgi. St. Erinevat formaati ja erinevat lähenemist.

peeter: 21:23 Millist tagajärge ootate piiriületuse saatelõigust!

Pealtnägija: 12:51 Piiri võiks vahelduseks ka valvama hakata:)!

Messer: 12:49 Vahur und Mihkel, kust ma saax kohalike äärmuslaste veebiaadresse?

Pealtnägija: 13:02 Here you go!- www.geocities.com/sinimaed