"Hiljuti väisas Tallinna ja meie perekonda põhjanaabritest väärikas vanapaar. D-terminali eest ametlikust taksopeatusest võeti takso, et sõita umbes 4 kilomeetrit. Autos oli nõuetekohane taksomeeter, kuid üllatus oli suur, kui kohale jõudes näitas see sõidusummaks 38.60. Tundus kohatu ja inimväärikust alandavana hakata kohapeal vaidlema, sest taksojuht kehitas õlgu, et kiretu aparaat just sellist summat näidanud oli ning nõutud summa tasutigi," kirjeldab kodanik seda, kuidas külalised nõutult suure summa tasusid ja külla saabusid.

"Meeldiv oli üllatus, kui reisi lõppedes sama marsruuti taas taksoga sõites oli sõiduhinnaks 6.80. Kuna olemas on mõlema reisi puhul ka tšekid, siis politsei käest nõu küsides selgus, et tagantjärgi enam mingeid uurimisi ei korraldata. Inimesed olid nõus küsitud summa kohe maksma ja tagantjärele pole sel juhul enam midagi võimalik teha. On piinlik kõikide meie kodumaa külaliste ees, et neid niimoodi petetakse. Seega hoiatage oma külalisi Tallinna taksomaffia eest," on Delfile kirjutanud tallinlane nördinud.

Hea lugeja! Kas ka sinul või sulle külla sõitnud tuttavatel on selliseid olukordi ette tulnud? Jaga oma lugusid aadressil rahvahääl@delfi.ee!