CNNi poolt tellitud uuring väidab, et Palin on valijate seas üha ebapopulaarsem ning võib vanale sõjakangelasele mitu olulist toetusprotsenti maksma minna, teatab CNN.

57 protsenti küsitletutest leidis, et Palinil pole presidendile sobivaid isikuomadusi. Sellist arvamust omavaid inimesi oli kaheksa protsenti rohkem kui septembris. Samuti on suurenenud inimeste arv, kes leiavad, et olulistes küsimustes on neil Palinist erinev seisukoht.

CNNi analüütiku Keating Hollandi sõnul ütles 53 protsenti küsitletutest vahetult pärast vabariiklaste kongressi septembris, et nad eelistaksid Palinit Bidenile, kui asepresidendikandidaate saaks valida eraldi. Nüüd võidaks demokraatide asepresidendikandidaat Joe Biden Palinit 12 punktiga. Analüütiku arvestuste kohaselt võib Palin vabariiklastelt ära võtta just need valijahääled, mis tihedas konkurentsis hädavajalikud oleks.

Kuigi hetkeks suutis Palini valimine asepresidendikandidaadiks vabariiklaste populaarsust tõsta, ei kestnud see kaua. "Mida rohkem ameeriklased Palinit tundma õppisid, seda vähem ta neile meeldis," väitis analüütik.