Paharet
08.01.2013 07:40
Nüüd lõpuks öeldi see välja.

tean seda
08.01.2013 07:57
Olen need etapid läbi elanud. Nüüd elan ligi sajandivanuses suures palkmajas, mis mõistusega korda tehtud. Elutingimusi ja mikrokliimat ei saa võrreldagi, selliste hind alles hakkab kerkima. Täpselt nagu vanal mööblil.

Gul
08.01.2013 08:26
Isegi buumi ajal neid majakesi kokku klopsinud... Olen põhimõtteliselt nõus, et kvaliteet kehvake. Ma ei paneks seda väga ehitusmehele süüks, kogu aeg oli hirmus kiire ja ülemus kukil: kas rutem ei saaks, järgmised objektid ootavad. Olematu kvaliteedi eest maksti head raha. Oleks võinud kõik kiirustamata ja korralikult teha aga, siis oleks palk pea poole väiksem kui üle jala tegeval kolleegil.

Pilditasku
08.01.2013 08:31
Nõukogude ajal ehitatud elamud püsivad probleemideta kolmkümmend-nelikümmend aastat, ületades ametliku ekspluatatsiooniressursi. Kaasaegne vaba turukonkurentsi tingimustes ehitatu laguneb viie aastaga juba sedavõrd, et läheb vaja kulukaid renoveerimistöid? Ju vist osati ka tol ajal tööd teha ja tehti seda isegi paremini.

Twitter

Kurt Walter ‏@KurtValter
Laskem loosungitel kõlada. Riik rahvale lähemale. Ja kolitagu Eesti Töötukassa Helsingisse, kõik tööotsijad on niikuinii juba seal.

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
31 uutest teise pensionisamba kogujatest sai mullu pensionifondi loosiga; 35 protsenti tarbimiskohtadest on elektrilepinguta #statistika

Peeter Helme ‏@PeeterHelme
Austria töötuse määr on ELi madalaim - 4,5% -, aga kui palju on naisi, keda hoitakse keldrites kinni ja kes seega statistikas ei kajastu?

Urmas ‏@ojaurm
Soome kaitseminister väidab, et Soome suudab üksi sõdida - neile pole vaenlast vajagi.

Veiko Tubin ‏@veiko
Ebaõiglus! Öösel pole und, aga hommikul ja päeval ja kogu muu aeg on. Nõuan oma raha tagasi!