Toetan Euroopa Ühendriike!
05.07.2012 07:13
Eesti geopoliitiline asukoht määrab valikud. Meile on kasulik tugev ühtne Euroopa ehk Euroopa Ühendriigid. See on eelkõige majandusühendus ja keegi ei hakka eesti keelt või eesti rahvast kaotama. Nõukogude Liit oli hoopis teine ja seal taheti USA eeskujul teha ühte riiki kus üks rahvus ja keel.

mart
05.07.2012 08:00
Esimese kommija naiivsus paneb hämmastama.
Ühendriikide mõte ongi selles, et kogu riigis oleks ühtne poliitiline valitsus, hümn, lipp, keel ja mõtlemine.

Loomulikult kaob Ühendriikides ka eesti keel. Aga ikkagi on paljud eestlased sellega nõus. Ollakse nõus loobuma eesti keelest, et saada Saksamaa sotsiaaltoetusi, palku ja pensioneid.

märt
05.07.2012 08:22
Ideaalne seis Eestile oleks, kui põhjamaad EList lahku lööksid ja Eesti enda rüppe võtaksid. Sisuliselt me olemegi juba väga suuresti Rootsi pankade omandis. Näiliselt oleme praegu küll iseseisvad aga see, mis Eestis juhtub või juhtuma hakkab, seda otsustavad juba praegu Rootsi pankurid. Seega - kui iseseisvus tuleb nii ehk nii loovutada, siis juba põhjamaade liidule, kui see ükskord tekib.

Twitter

Arto Aas ‏@ArtoAas
Vaadates meeldivat kihamist Nõmme turul jääb küsimus, et mille pagana pärast ja kelle huvides on Keskturg jätkuvalt räpane ja ebameeldiv?

Anvar Samost ‏@anvarsamost
@ArtoAas Mäletan, et Savisaar lubas enne Nõmme turu avamist pensionäridele odavat ostukohta. Nüüd on selline vabaõhu-butiik.

Urmas ‏@ojaurm
France Telecomis pärast töötajaid ahistavaid restruktueerimisi sooritas üle 30 töötaja enesetapu, aga eestlased on nigu töllid - kõigega nõus.

Urmas ‏@ojaurm
Osa sportlasi on Pistoriuse OM-l osalemise vastu väites, et süsinikust jalatoed annavad eelise. Ei usu, et ta eelise pärast need toed hankis.

Urmas ‏@ojaurm
Vana pulmatraditsioon oli pulmas pruut röövida - ise ka seda teinud. Uuemal ajal pannakse enne pulmi pruudi auto pihta.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Ilves v Krugman saab järje Ansip v Õhtuleht näol, kirjutavad. Mis kiiks peab olema nii madalale laskumiseks? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ansip-kaebas-ohtulehe-pealtkuulamisvaite-parast-kohtusse.d?id=64637842

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
@RaimoPoom Kui otsesese valetsitaadi omistamisest või vale esitamisest faktina saab avalikkust eksitav käibetõde, on ümberlükkamine vajalik.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
@TaaviRoivas minu meelest on ta seda ka eri kõnetoolidest teinud. Juuksekarva poolitamine tabloidiga kohtus... No andke andeks.

Toomas Kümmel ‏@ToomasKymmel
@RaimoPoom @andrestropp Ansipil siis veel üks oluline tähis seatud täielikuks tolaks muutumise okkalisel teel...

Toomas Kümmel ‏@ToomasKymmel
Urmas Kaju: "Öösel lennukilt saabudes kohe siinne kuum uudis - Jääaeg IV. Jumal tänatud et mitte Johannes Vares 2 või Siim Kallas 3.

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Vaatan, et Ekspress teeb mulle leheveergudel ettepaneku töö ajal jooma hakata. No nii hull siin nüüd töötada ka ei ole :) #vihasäuts

ahto lobjakas ‏@lobjakas
The Krugman point: "the Balts remain a lot poorer than Iceland and eurozone members [despite] potential for catch-up" http://econ.st/M1t02K

Genka ‏@PaksBasilio
Instagrami toidupildi selle nädala top: 1. Jäätis, 2. Oma aia maasikad 3. Siider 4. Suvine visuaalselt ilus kokteil.