Kreeka kratid
26.07.2012 11:59
Mõnikord juhtub, et tige naaber või mõisnik tuleb tuulispasa kujul vara järele! Pole viga, rehepapp tunneb sellegi vastu rohtu ja lööb ahnitseja pihlakast vitsaga sandiks.

mussoon
26.07.2012 11:56
Huvitav,et soovitused on suht samad, mis õhurünnaku või suurtükitule puhul.

hm
26.07.2012 12:33
Tartumaal läks mu talumajast napikalt mööda ja tõmbas metsa pika ja laia sihi sisse. Pärast seda tormasin kohe maja kindlustama.

Nii on.
26.07.2012 13:33
Tornaado ei hüüa tulles. Vaatad juhuslikult üle õla ja istubki sul ilusasti kuklas.

Twitter

Andres Tropp ‏@andrestropp
Estonian Airi kahjum on nagu mingi eriti väärtuslik delikatess, mida serveeritakse üksnes valitutele #Hololei teab, et kahjum on täitsa ok.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Juba mitmes kord kuulen "tuntud avaliku tegelastest".

Olav Osolin ‏@osokas
Tahaks samuti toetada mõtet, et kõik edukad lennufirmad on kahjumlikud, aga kõik head sõnad said AKs riikliku lennufirma kohta juba öeldud.

Urmas ‏@ojaurm
Savisaar ei kritiseeri, tema halvustab.

Urmas ‏@ojaurm
Lähipäevad toovad Eestimaa taevasse keeristormid ja NATO lennukid, võimalikud häired BUSliikluses, Farmi tunnuslause maandub TERE õuel.

Urmas ‏@ojaurm
Põllumajandusamet degradeeris kartulimardika ohtlikust kahjurist tavakahjuriks. Nojah, eks salatiussi kõrval ole ta üks light köki-möki...

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Savisaar on nagu Eesti Romney - Šveitsi fond, arved ja laenud. Valimised on ainult kaugemal.

andreaskaju ‏@andreaskaju
@RaimoPoom Romney vähemalt nõus viimase kahe aasta tulud avalikustama. :)

Eesti Ekspress ‏@eestiekspress

Eesti Ekspress ‏@eestiekspress

Nagu Savisaar ise tunnistab, avati Šveitsi finantskanal 1997.aastal. Aasta pärast Keskerakonna esimest rahastamisskandaali. http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arvamus/juhtkiri-iiveldust-tekitav-jarjepidevus.d?id=64727120

graafik ‏@graafik
@eestiekspress Savisaar reageeris EE tänasele artiklile jämedustega http://linnapea.tallinn.ee/2012/07/26/edgar-savisaar-hhl-ekspress-on-volitatud-teatama/

Urmas ‏@ojaurm
@graafik @eestiekspress Kui EE teeks seksistlikku nalja arvu 69 üle, siis Savisaar süüdistaks neid arvude 67 ja 68 poliitilises soosimises.

Urmas ‏@ojaurm
Uuring: pool palgast toidule, pool eluasemekuludeks, veerand laste haridusele ja kolmandik liisingumakseteks - nii Baltimaades raha kulub.