Ennevanasti
29.06.2012 06:12
Ennevanasti oli selline ütlemine, et tõde tõuseb ja vale vaob. Nüüd tuleb tõde raske raha eest osta. Või polegi enam maailmas tõde, vaid ainult advokaatide, maine- ja suhtekorraldajate lobistatud toode? Kel piisavalt palju raha ja mõni tõde ei meeldi, võib alati tellida sobiva tõetoote spetsialistidelt.

Ei räägi siin Veerpalu vastu, nii üldisest olukorrast arutlen.

Jõudu tiimile
29.06.2012 09:22
Sõltumata tulemusest näitab Andruse ja toetajate panustamine, et eelkõige Andrus ise on veendunud selles, et ta pole süüdi. Kui ta oleks olnud süüdi, oleks palju lihtsam olnud öelda, "polnud nii" ja piirduda sellega - asi oleks praegu unustatud ja Veerpalu võiks praegu edukalt tegutseda mistahes alal.

Ma usun Andrus Veerpalu.

Twitter

Priit Toobal ‏@PriitToobal
Ansip: Ei ole meile vaja, seda Mustpeade maja, selle parseldame maha, läeme metsa elama!

Elu lossis ‏@juku_kalle
Kus viga näed laita, seal Raasuke aitab. (Harju)

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Kaks olulist EL summiti-momenti: L-Euroopa suutis dikteerida tingimusi P-Euroopale & uut raha ei ole. Kaks halba märki.

Erki Must ‏@erkimust
@lobjakas Kogu mainstream maj/pol eliit (va GER) on hetkel L-Euroopa meelne. P-Euroopal on jäänud võimalus pomisedes rahakraan kinni hoida.

Genka ‏@PaksBasilio
Tänane Õhtuleht pakub nippe kaalukaotuseks: nihele, kügele ja tee klatšijalutuskäike. Omalt pakuks lisaks jõulist rõõmlemist.

Eesti Ekspress ‏@eestiekspress
Järgmised valimised võidab erakond, kes suudab meis kõigis äratada uuseestlase ja panna meid uskuma, et ka libaimpeerium on ikkagi impeerium

Erkki Bahovski ‏@ErkkiB
Varssavis olla 20 000 saksa jalkafänni. Suurim hulk sakslasi Varssavis pärast II ms?

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Visitkad tagasi moodi! Tuttav arvas, et tänapäeva lastel peaks olema visitkad, sest muidu ei jää nende nimed meelde, kirjapildist rääkimata.