Aga
15.02.2013 09:05
Pange tähele, et teed Tšeljabinskis on parem kui meil siin euroliidus.

johhadii
15.02.2013 09:03
No ma vaatan ka videost, et Vene inimest ei kõiguta miski. Tulejuga lendab üle pea, aga ükski auto ei tõmba tee äärde. Nad ei aeglusta isegi sõitu, liiklus jätkub nagu ennegi.

geoloog
15.02.2013 09:02
Sellest on muidugi kahju kui inimesed viga saavad, aga meteoriiditükid maksavad kulla hinda. Õigel turustamisel on meteoriidid alati kordades kallimad olnud kui kahjud, mida nad oma "maandumisel" teinud on.

Kringel
15.02.2013 09:15
Saan aru, et Venemaa sõjajõudude eelhoiatussüsteemid ei ole disainitud avastama langevaid meteoriite. Huvitav on see, et ka NASA-st ei ole sellel teemal piuksugi. Ometi loeme igapäevaselt artikleid, kus käib pingsalt Maad ohustavate meteoriitide ja asteroidide seire. Veelgi enam jälgitakse orbiidil tiirlevat pisikest prügi, mis ohustavat satelliite. Nüüd lipsas paras kivimürakas atmosfääri.

Jääb siiski mulje, et inimeste tehnoloogiline võimekus on ülepaisutatud ja tegelikkuses ei suudeta pooli asju, mida väidetavalt justkui suudetakse. Osalt võib olla tegemist suurriikide propagandaga, et elanikke "kaitstakse" nii Maa kui kosmiliste vaenlaste eest iga päev ja iga minut.

Kai
15.02.2013 10:57
Tasuks teada, et meie planeedil on piisavalt oskust kogu taeva jälgimiseks ka väiksemate meteoriitide puhul. Küll aga ei ole mitte kellelegi selle jaoks raha antud. Jälgitakse ainult teatud osa taevast ja palju asju avastatakse seetõttu suhteliselt hilja.

Twitter

graafik ‏@graafik
Eesti tanklates on bensiin 110 korda kallim kui Venezuelas, aga Norras on kütus 43% võrra kallim kui Eestis.

Liisa Past ‏@LiisaPast
Abilinnapea sõnul on löökaukude netosaldo +5 päevas. Raporteerin, et kõik selle ja eelmise nädala omad on minu koduteel.

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Postkastis IRL-i paberspämm "lepingu täitmise aruanne." harjumatult mustvalge, v.a logod. Värvitindi raha kulus ilmselt elektriarvele.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Pärast seda kui elektriarve ära maksin, kadus vool.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Statistikaamet väidab, et Eestis suhkru tarbimine vähenes aastaga 42%. Ma väidan süvenemata, et see on vale. Tarbimine niipalju ei vähenenud.

Urmas ‏@ojaurm
Nõukogude ajal said armeest hoiduda ainult tolleaegse nomenklatuuri järeltulijad tänu sidemetele ja altkäemaksule. #hullupaberid

Janek Luts ‏@JanekLuts
Silmaringile... Hobuse ohverdamise ja hobuseliha söömise keelas 13. sajandil katoliku kirik ning hiljem peeti seda rüvedaks....