Just Venemaalt
18.06.2013 10:39
Väidan vastu. Tulin just Venemaalt, kus kohtusin paljude inimestega. Kuuldes, et olen Eestist, kiitsid kõik Eestit ja usun, et siiralt. Neile meeldis Eesti ja Tallinn. Nad olid rahul hotellide ja teenindusega, ütlesid, et inimesed on väga lahked ja pole vahet, kas vene või eesti rahvusest. Kõigil oli kahju, et viisa takistab sagedamat külastamist.

mägieestlane
18.06.2013 10:52
Kümmekond aastat tagasi pidas Eestit vaenulikuks riigiks ca 60% venelastest. Nüüd siis 16%. Edasiminek on märgatav, see peaks olema peamine uudis!

Muigega
18.06.2013 11:24
Ainult 16% suhtus vaenulikult! Järelikult 84% suhtub Eestisse positiivselt.

Twitter

Kurt Walter ‏@KurtValter
H. Pajula on tippvormis: vastus Lahtveele: teadlased tegid kindlaks, kui panna isik tuukriülikonnas õunapuu alla istuma, hakkab tal igav (PM)

Janek Luts ‏@JanekLuts
@KurtValter tegemist on Rohke libauudisega, mis on aastate tagant!

Arto Aas ‏@ArtoAas
Täna oli Riigikogu ajaloos esimene kord, kus täiskogu otsustas, et EL läheb reguleerimisega liiga kaugele. Subsidiaarsus ja terve mõistus.

Andres Tropp ‏@andrestropp
@ArtoAas Eesti pidi ju olema koostööaldis ja konflikte vältiv liikmesriik. Kas see on mäss? :)

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Selleks, et ükskord ärgata kuulsana, tuleks esmalt vähemalt viisteist aastat mitte magada.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
„Aga miks sa jood?“ „Ma ei joo. Ma desinfitseerin hingehaavu.“

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Ühesõnaga: kui öelda, et keegi on hullem kui katk, siis tegemist on "vigade välja toomise ja alternatiivsete lahenduste välja pakkumisega".

Toomas Mattson ‏@toomasmattson
@anvarsamost meenub üks kunagine rk ööistung, kus vist Ligi hüüdis pärast Vilja Savisaare kõnet: ärge talle rohkem juurde valage.

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
"Tom & Tom". My ca. hour-long discussion with Tom Stoppard at the Estonian Writers' Union. Video in English. http://etv2.err.ee/videod/kultuur/2abbf997-d9cc-41fa-b2cd-237abaf5e17d