mis teha...
25.03.2013 15:27
Tublid. Parem ikka kui töötukassa ukse taga kõlkuda. Käisin ise ka üle 20 aasta tagasi ja ei kahetse. See raha tuuakse kõik Eestisse.

Soom
25.03.2013 15:07
Mina ja paljud tuttavad ei pendelda. Maksame makse parem riigile, mis hoolib oma rahvast. Noortel soovitan keeli õppida - Eesti jäägu ikka suvitamise, puhkuse ja pensioni veetmise kohaks (kui sedagi).

Twitter

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
64 yrs ago today the NKVD tore over 20,000 Estonians from their homes and deported them in cattle cars to Siberia. No one has apologized.

Imre Kaas ‏@imrekaas
Tallinnas toodi põnevast majast välja kaks inimest. "Seal oli tõesti väga põnev ja me ei suutnud enam lahkuda," kommenteerisid päästetud.

Mart Normet ‏@martnormet
Enam ei kurda töö leidmise raskust noored venelased, kel eesti keel suus, vaid eestlased, kes vene keelt ei oska (Õhtuleht) #paratamatus

Urmas ‏@ojaurm
Pärast hommikust avariid tehti teeninduses hinnapakkumine millega oletatakse, et olen Maybachiga sõitev Sandor Liive. #imetabane

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Korporatiivne eetika - sellepärast ei söö üks zombi teist

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Muide, priiuse põlistumise päeval on täiskuu.

Allar Tankler ‏@tankler
BNS: Eesti sai elaniku kohta rohkem varjupaigataotlusi kui Portugal, sama palju kui Hispaania - 0,000055 tk! A sisuliselt ikka tabeli lõpus.

Hannes Rumm ‏@HannesRummEL
Küpros on eriti hea näide sellest, kui palju sõltub ühest väikeriigist eurotsoonis. Ja eriti halb näide samal ajal.

Tõe Komissar ‏@toekomissar
Kremlin to "freeze assets" of German companies in Russia in retaliation to the terms of EU bailout in Cyprus