Twitter

Meelis Mandel ‏
Rahandusministeerium vastas õiguskantslerile ESMi asjus. 235 181 tähemärki. Võinuks ka lihtsalt: "Indrek, ära tee nii."

Olav Osolin ‏
Kui Poola ja Leedu jäävad omavahel kaklema, siis eks meil tule Rail Baltic juhtida läbi Valgevene, Ukraina, Slovakkia ja Tšehhimaa.

Urmas ‏
PM on arusaadavatel põhjustel kustutanud kommentaare artiklile, mis räägib Iisraeli võlgnevusest gaasi eest.

Ott Piritalt
22.04.2012 13:41
Karu versioon juhtunust on järgnev:

"Tegin rahulikult hommikujooksu Pirita metsavahel, kui järsku kihutas mingi tropp mulle rulluiskudega otse ette. Napilt jõudsin eest ära hüpata ja maandusin hirmsa raginaga kusagil põõsas. Vigastasin veel põlve. Mul oli pulsikell ümber randme ja nägin kuidas viskas adrenaliini kohe lakke... Praegu istun oma koopas, süda taob ikka veel ja närvid on täitsa läbi. Kuradi hull selline!"

Karu
22.04.2012 13:41
Sõin Mähel jänese ära, unelesin edasi - ja korraga "Selver" ... mis hinnad!?Appi! Panin galoppi. Korraga - Tropp - radioaktiivne pulsikell! Kurat! Edasi! Lauluväljak - kutsikatega mammad ... Pekki, eluohtlik! Jooksen nagu loll... Lõpuks ometi Lasnamägi - ruttu kiriku keldrisse... vene karu koobas...

dunlop
22.04.2012 13:01
Kui mõnedes maades arvatakse, et Helsingi tänavatel liiguvad jääkarud, siis on ju täiesti loogiline, et jupp maad lõuna pool, Tallinnas, liiguvad ringi pruunkarud. :) Peaasi, et keegi viga ei saaks. Karu kaasa arvatud.

imeline
22.04.2012 14:06
See karu väga ei huvitagi, aga Eesti Energial on tuumaenergeetika osakond?

enno
22.04.2012 13:58
Vabandan tekitatud segaduse pärast. Rulluisutaja eest jooksis tegelikult üle tee minu ulakas toakoer Snufi, kellele ma karistust pole jõudnud veel välja mõtelda.

„„Sataa.” („Sajab.“) on aus ja ilustamata tõdemuslause ning soomlased on ausad ja ilustamata tõdejarahvas. Ärgates äkilise õnnetuse järel manalamailt nendiks soomlane ilmselt külma rahuga: „Surin.“,“ põhjendab žürii esimees, kirjanik Turkka Hautala.
Teisele kohale valiti lause „Sauna on lämpiämässä.“ („Saun on soojenemas.“). Eraldi äramärkimist leidis ka „No ei sunka ny mun takia tartte...“ („No ei sa nüüd minu pärast pea...“).

Facebook

Juku-kalle Raid
Täna on Riigikogus lahtiste uste päev... Oh seda kaadrit, mis siia satub!!! Karm, noh, ikka täiega. Olen nad kõik saatnud sotside, Yana Toomi ja Priit Toobali juurde.