Realist
09.10.2012 09:55
Järjekordne näide sellest, kuidas arutatakse asjast, millest aru ei saada. Selleks, et maksta väärilist palka (asjaosaliste arvates) õpetajatele, arstidele ja teistele, peab kusagilt see raha tulema. Aga kust? Makse maksta me ju ei taha. Tootmist arendada ei taha. Turism kahjustavat loodust. Maavarade kaevandamine on saatanast. Ikka leidub inimesi, kes võitlevad iga ettevõtmise vastu. Nende hääl kõlab kõvasti ja kaugele. Nii seisabki meie armastatud Eesti riik lõhkise küna ees. Vaatab pealt, kuidas räbaldunud tekki (eelarvet) kistakse ühele ja teisele poole. Vahel kõva kisaga.

vatson
09.10.2012 09:44
Riik peaks toimima nagu ettevõtegi - ettevõtetes on ammu aru saadud, et töötajatesse panustamisega võidavad nii töötaja kui ettevõte.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Ma ei ole üldsegi laisk, vaid hoopis energiasäästlik!

Urmas ‏@ojaurm
Oh neid tuisupäiseid lapsi! Maksavad kassas ära ja kihutavad minema ning müüja peab letile unustatud suitsupakiga järele jooksma. #comarket

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kõik märgid viitavad sellele, et "tark inimene" on arenemas "googeldavaks inimeseks"

Olav Osolin ‏@osokas
Tore on lugeda, kuidas EMI plaadifirma juht avastas 2002. aastal, et tal on leping 49 soome artistiga: "Soomes ei pea nii palju inimesi viisigi!"

Hans Lõugas ‏@hanskan
Parim reaktsioon, mis järgneb enesekindlale väitele "võin mürki võtta!", on: "kui kanget?"

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
Kütuse käibemaksupettuste vähendamise uuem info: 120 miljonit eurot täiendavaid maksutulusid pisut enam kui aastaga. Pole paha!

Rein Raud ‏@reinraud
Regardless of your age, our airline is unlikely to take you to your final destination.

Sir Arnold Robinson ‏@SirArnold_GCMG
Class war is easier and cheaper than invading Iraq, and guarantees better headlines in the Daily Mail.

Siim Kallas ‏@SiimKallasEU
Did you know? In 1900, one third of cars in New York, Boston and Chicago were powered by electric motors. http://nyti.ms/QEW0B9

Rt Hon Jim Hacker MP ‏@JimHacker
Q. How can we make Middle Britain feel richer? A. Make Lower Britain poorer.