Urmas Selirand

18.02.2014 08:25

Nõukaaegsete objektide hulgas on ka meie ajaloole tähtsaid - näiteks osad militaarrajatised.

Siin ei saa panna plats puhtaks stiilis, muidu peaks Tallinnagi päris lagedaks lööma.

Fotohunt242

18.02.2014 09:09

Fotograafina pean nentima, et nõukaaegsed ehitised, eriti laudad ja tööstushooned, on parimad pildistamispaigad. Puhas kuld. Ses mõttes oleks mul küll äärmiselt kahju näha neid kadumas. Inimlikust küljest jällegi mõistan seda ideed ja ettevõtmist. Olles ka ise väga palju liikunud neis hüljatud hoonetes fotokas õlal, tajun, milline meeletu ja piiramatu pildistamisressurss see tegelikult on, aga jah, oht varitseb igal sammul.

lihtsam

18.02.2014 08:30

Lihtsam oleks kehtestada seadus, mis lubaks peremehe hooleta (mitte omanikuta) vara riigi kasuks võõrandada. Lagunenud lobudikud linnades saaks maha lammutada ja üürikorterid asemele ehitada.

Twitter

Rahe Thule ‏@rahetuul

Oleks vist tarvis asutada rendimaavanaemade ettevõte. Rendiks veel viimaseid maal elavaid vanaemasid välja lastele, kes pole maal käinud.

RSS ‏@HUUGAJA

Presidendi vastuvõtul tahaks näha vähem vanamoelist käepigistamist ning rohkem nukkide kokku löömist. @IlvesToomas tundub suht hip
Retweeted by toomas hendrik ilves

Hajaveeb ‏@hajaveeb

Elu on pessimisti jaoks ajutine, optimisti jaoks aga igavene probleem.

Olav Osolin ‏@osokas

Laulu- ja Tantsupeol peaks õllejoojad mitte ainult jooma, vaid ka laulma ja tantsima eraldi tsoonis. Las nad siis lustivad seal omaette!

Hajaveeb ‏@hajaveeb

- Mida teeb tõeline džentelmen peale romantilist õhtusööki? - Aitab romantilise õhtusöögi ajal omandatud kaloreid kulutada!

Herman Van Rompuy ‏@euHvR 

I congratulate Estonia & Russia for today's signing of border agreements. Also EU's external borders. @EstonianGovt

Retweeted by toomas hendrik ilves

God ‏@TheTweetOfGod

Please take everything I say as a joke except when it applies to you, in which case take it very seriously and be offended.