Sellest ei tuleks midagi välja.
17.10.2012 00:19
Raamatute kirjutamine ja trükkimine on nii pikk protsess, et kirjanik peaks streikima mitu aastat, enne kui lugeja avastab, et uusi raamatuid on poes väheks jäänud. Selle aja peale on aga kirjanik juba ammu nälga surnud.

dunlop
17.10.2012 07:58
riigikogu juhatus, mis kunagi midagi otsustada ei suuda, on nüüd ootamatult "tegusaks" muutunud kui osadel vesi ahjus. Kahjuks ei näe sellist jõudu, mis olukorda muuta võiks.

Minagi hakkan aru saama
17.10.2012 12:03
Nüüd ma saan aru,miks need mehed selle närvesööva töö peale nii kangesti kipuvad., ettevõtlus oleks ju võimalusterohkem ja tulusam. Asi ongi selles, ettevõtluses tuleb sul vastutada oma tegude eest, siin saad aga valetada ja varastada niipalju kui ise suudad, iseenda tehtud seadused ja paikapandud õigusorganid ning puutumatus tagavad nii õigusliku kaitse kui ka kamraadide ringkaitse.

Mida hekki
17.10.2012 11:41
Tsitaat: "kriminaalasja lõpetamise määrus on erakordselt mahukas, 36 lehekülge, mis viitab ka sellele, et uurimine on olnud erakordselt põhjalik. "

Appi, 36 lehekülge on erakordne ja mahukas? Huvitav mis selle mehe peas siis toimub kui anda pihku keskmine ajakiri või väike raamat nii 100 lehekülge? Juhe jookseb kokku info üledoosist?

Twitter

Martti Poom ‏@5p00m
Kuulsin, et kui mojitos asendada piparmündi leht kanepiga .. pidi saama hihito

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
@andrestropp Parafraseerides Bornhöhe'd - kui sõna võtnuks ainult kompetentsed tegelased, siis oleks see kaunis vagane lugu olnud.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Analüütik Maris Lauri kirjutab oma blogis, et Baltikumis pole piisavalt el.tootmisvõimsuseid. Vale puha. Võimsuseid on aga need seisavad.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
"Bussijaamas näppamisega vahele jäänud varas langes omakohtu ohvriks (PM)" Virk telesaate toimetus tegutseb nüüd bussijaamas?

Genka ‏@PaksBasilio
Lihtsalt infoks, et Andorras elab oluliselt vähem inimesi kui Tartus

graafik ‏@graafik
Teisipäevase AK peauudistesse mahub ka joogavaimustus Haapsalus :-)

henrikroonemaa ‏@henrikroonemaa
Võimalik, et keegi üks inimene tegi koolikiusamiste ohvrite heaks rohkem, kui üldse tehtud on, luues selle grupi: https://www.facebook.com/groups/124243064391276/

Robert IKõrvits ‏@robertkorvits
Pilti ei jõudnud teha, aga veoautojuhi nimesilt tuuleklaasil oli Musivedru.

Tõe Komissar ‏@toekomissar
Kui ajakirjanikud süüviks sagedamini teemasse, siis avastaksid et tihti polegi uudist. Halb ärile.