Alandav on.
04.06.2012 06:19
Hei. Kas te ei arva, et isegi hästitasuva tööga kindlustatud mehe naine võiks suuta end iseseisvalt majandada/teostada. Lihtsalt PÕHIMÕTTELISELT.
Kui ei, siis ei kuulu me mõttelaadiliselt veel küll Euroopasse.
Ma olen samuti EV õpetaja. Loetu vastab 100% tõele. Mul on ülimalt alandav toimida oma elus üksnes tänu sellele, et mu mees katab me pere kommunaalkulud 100%. Ta ütleb: "    Ma olen EV sponsor, s.t. võimaldan oma naisel töötada õpetajana".
Kui mu mehe tervise või tööhõivega peaks midagi juhtuma, oleksin koheselt sunnitud koolist lahkuma (mu staaž on juba paarkümmend aastat).
EV hoiab oma kõrgharitud õpetajaid alandavas seisundis. Muuseas - mu tööpäevad on mu mehe tööpäevadest vähemalt 1/3 jagu pikemad!

Tiit Kärner
04.06.2012 10:26
Täna hommikul Terevisiooni saates rääkis Vahur Kersna tippkirurgist, keda pidevalt välismaale kordades kõrgema palga peale püütakse meelitada, aga kes ei lähe, öeldes, et kes siis siin neid operatsioone tegema hakkab, siis surevad need eestlased lihtsalt ära.

Ma mõistan, et olmeprobleemid võivad elu vahel üpris tüütuks muuta, enamasti vihastataksegi kõige enam väikeste asjade peale, aga selle jutu tegelik valiku koht on ju selles, kas inimene inimene vaatab Eestile kui mõnusa elamise paigale, või kui kodule, kodumaale, mis on pikka aega olnud maha tallatud ja lohakusse jäetud ning mille korda tegemisele ta tahab kaasa aidata.
Või nagu Tammsaare kirjutas, Andres mõtles sellele, mida sellest maast teha saab, Pearu aga, mis tulu sellest võiks saada. Millist suhtumist me propageerime? Esimesed võivad oma tööd teha kasvõi tasuta ja peale makstes, teised ei pane ilma rahata kõrtki risti.

Muidugi ei saa seda nõuda pereemalt ja ega seda keegi ei ootagi, aga mingit kaastunnet sel juhul tal ka loota ei tasu.

Twitter

Janek Luts ‏@JanekLuts
Päevapreemia AsendusTeema eest Miilitsale - Tuleks testida juhikandidaatide vaimset võimekust!

Rain Kooli ‏@rainkooli
@JanekLuts Tegelikult pole asendusteema. Tulekski testida. Kõiki juhikandidaatide. Olenemata sellest, mida juhtima kiputakse.

Evelyn Sepp ‏@EvelynSepp
Huvitav nihe on toimunud: NO teatriuudiseid kajastatakse kultuuri asemel poliitika külgedel ja poliitika on nihkunud tsirkuse kavasse. :)

Olav Osolin ‏@osokas
Miks pole Lauluväljakul ametis ca 10 tuhandelist ühendkoori, kes linna ja ärimeeste külalistele tellimise peale kaare all paar lugu teeks?

Urmas ‏@ojaurm
Tean inimesi, kes guugeldavad Yahoos.

Taavi Eilat ‏@tahvinaf
"Palun postkasti juures", "puhkekodust kolmanda posti juures" - marsajuhtide töö on küll keeruline. Iga nurka ja põõsast peab teadma.

Rain Kooli ‏@rainkooli
Baltops kostab nagu Balbiino jäätisetopsi nimi. #liitlasedtulevad #nato

Janek Luts ‏@JanekLuts
Suur Küsimus! Kas Eesti on vahepeal ära sätitud Briti trooni alla? Lihtsalt küsin, sest Eesti meedia kajastus jätab sellise mulje!

Urmas ‏@ojaurm
Aga tõesti, Valdo Randpere meenutab oma olemisega Al Bundyt!