just
25.06.2013 14:07
Sellised vingujad pole isegi Rahumäel rahul, sest küll kraaksatab vares puu otsas ja küll surnuaiavaht veab lehti-oksi oma kriuksuva aiakäruga.

Milvi
25.06.2013 14:44
Tahtsin nädalavahetusel muru niita ja arvasin, et olen siis ka naabrisõbralik ja valin aja, mil kedagi ei häiri. Reede õhtu - naabritel aiapidu. Mitte lärmakas, vaid kena ja viisakas. No ei hakka muru niitma ja neid häirima. Laupäeval - lõuna ajal naabril lapsevanker terrassil. Ei häiri teda ju. Õhtul läksime ise jaanipeole ja nii see muru jäi.

Pühapäeval - teisel naabril aiatelk ja laste sünnipäev õhtujuhiga ning teisel naabril taas see lapsevanker 4 tundi terrassil. Esmaspäeval - hommikul vara õhk puhas, aga kuidas sa häirid inimesi varavalges? Lõuna ajal lükati see lapsevanker jälle tundideks välja, õhtul oli kolmandal naabril aiapidu kauni muusikaga. No kuramus, millal ma siis saan niita, kui kõigiga arvestan? Aga jah, puid oleks ka vaja teha ja maja välisvoodrit kõpitseda (loe kolkida).

heiks
25.06.2013 14:17
mina näiteks pühapäeviti muru ei niida, puid ei sae, trimmerit ka ei piina. teised võiksid ka pühapäeval puhata.

Twitter

Meelis Mandel ‏@meelismandel
See, mis toimub elektri hinnaga, on vanduma ajav. See polnud börsi mõte. Lätlaste sigaduste tõttu peame Eesti Energia kasumit suurendama.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Snowdenit oli Stroomi jaanitulel nähtud. Teistel andmetel olla ta Võõpsu tanklas selgeks grupijuhiks registreerunud.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
@kyllikeroovali Hundisilma piduliste seas teda ei tabatud?

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Praegune põlvkond jätab testamenti ka sotsiaalvõrgustike ligipääsud. #tehnoajastu

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Kui Microsoft ostabki Nokia ja kuna Microsoftile kuulub ka Skype ja kui õnnestub osa Microsofti arendusest Eestisse tuua...ongi meil Nokia

Eerik-Niiles Kross ‏@EerikNKross
The Snowden case reminds me of an old joke. KGB: Have you crossed any borders? Belorus peasant: No, but borders have crossed me several times.

Argo Ideon ‏@archiei 36m
Ega Snowdeni seisukohalt mingit etemat varianti kui korter Moskvas ja töö Russia Today kommentaatorina vms küll ei teki.