:)
07.06.2012 14:52
Kallid mehed!

Mees tuli töölt koju ja leidis maja eest oma kaks last, kes olid ikka veel pidžaamas, mudas mängimas, naise auto uks oli pärani lahti ning ka maja uks oli pärani lahti... Tuppa astudes nägi mees tohutut segadust – ruum oli täis mänguasju ja riideid, telekas mängis multikakanalil, hääl põhjas. Külmkapi uks oli pärani lahti, ümber voolamas piimapakk, kraanikauss täis musti nõusid ja köögilaual kõikvõimalikud toiduained laiali pluss veel musti nõusid, põrandal ümber aetud koera söögikauss. Edasi vannitoa poole minnes, leidis ta sealt eest märjad rätikud, mis olid põrandal ja hambapastat täis peegli, vanni ja seinad. Muretsedes, et kas naine on haigeks jäänud, läks ta magamistuppa ja leidis naise voodist ajakirja lugemas - juuksed sorakil, meikimata ja pidžaamas... „Mis siin täna juhtunud on?“ küsib mees. Naine naeratab talle ja küsib vastu: „Mäletad kuidas sa pidevalt küsid mu käest, et mida sa küll päevad läbi kodus teed???“ „Jah, mäletan,“ vastab mees. „Noo, täna ma seda ei teinud!!!“ lausub naeratades naine.

Tervitusega,
Naised

Twitter

Issand Jummal ‏@IssandJumal
Äkki unustas vil! Ilves a/v Austrumsi õllelauas oma iPhone'i lihtsalt mõneks ajaks kõrvallauda?

Genka ‏@PaksBasilio
Täna esitati mulle küsimus: "Kust barbarid pakkepaberit saavad?" Vean kihla, et sellist küsimust pole mittekunagi maailmas enne küsitud.

andreaskaju ‏@andreaskaju
Õhtulehe toimetuse seisukoha rubriik analüüsib täna Eesti õlut. Otsus: kõik on "kräpp". #algabsuvi #ajakirjandus #oluline #miks

Genka ‏@PaksBasilio
Ilmselt kõige parem soovitus EVER meile, eestlastele, kõigile, tuleb kümnevõistlejalt Ashton Eatonilt:" Ära erutu keskpärasusest!"

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Lisaks meditsiini-, haridus- ja politseisüsteemi valveekspertidele on rida neid, kes teavad hoobilt kuidas õigesti president olla.

Mart Normet ‏@martnormet
I wanna meat Bob Dylan.

Toomas Kümmel ‏@ToomasKymmel
Ligi: "(...) Krugman (...) on lihtsalt üks nobelist, kes sai oma tiitli selletõttu, et ajakirjandus- Nobelit ei jagatud." Võimas hinnang!

Allar Tankler ‏@tankler
Mis mind häiris: Krugman kirjutas blogisse 433 tm + pilt, president tulistas Twitteris öösel vastu 7 tviidiga 902 tm + lingid #overreacting

Argo Ideon ‏@archiei
@tankler hinnang on selles mõttes täkkesse, et @ilvestoomas peab homme ettekande #CyConil, vbl siis oligi lihtsalt ettevalmistav protsess

Allar Tankler ‏@tankler
@archiei Absoluutselt. Mitu teravmeelset sõpra on juba märkinud, et tegemist on ilmselge küberrünnakuga Eesti vastu.

alari rammo ‏@alarirammo
Reinsalul on iga asi tõsine, oluline, selge, väga, täielik, tegelik, kindel. Edaspidi ehk viskab mõne jooksva ja tehnilise ka ikka vahele.

Facebook

Juku-Kalle Raid
OLUKORD RIIGIKOGUS: Eiki Nestor kohtab koridoris Mart Nutti. "Kuule Mart," ütleb Nestor, "veame kihla, et minu pinginaaber on targem kui sinu oma!"
Mart mõtleb: "Nojah. Minu pinginaaber on Aivar Kokk." Mõtleb veel ja küsib: "Ja kes on sinu pinginaaber?"
"Mul ei olegi pinginaabrit!" vastab Nestor.