Lühinägelik
23.01.2013 23:50
Ega midagi siin ilmas tasuta ei saa. Selliste operatsioonide puhul on alati risk. Aga hea, kui keegi probleemsest poolest teada annab.

Iga prillikandja mõtleb vahel - ehk prooviks ka, pääseks neist prillidest, mis pole ju odavad ja mitte alati mugavad. Sellised lood tuletavad meelde, et võib ühe probleemi asemel saada teise palju ebamugavama. Aga tean ka neid, kel on kõik hästi läinud. Seni....

arvaja
23.01.2013 20:52
Tänapäevased läätsed on juba nii head ja parandavad elukvaliteeti nii tuntavalt, et operatsiooniga ei tasuks kiirustada.

trallallaa
23.01.2013 20:34
Minul läätse- ja prillikandjana on sarnased probleemid nagu artiklis nimetatud Annelil. Päevavalguslambid pea kõigis kontorites, kauplustes ja avalikus ruumis ajavad silmad kipitama. Kuiv õhk tekitab eriti talvisel ajal kuivust ning silmad on õhtuks väga väsinud. Rääkimata siis kuvari jõllitamisest. Silmatilgad peavad kogu aeg käekotis olema. Suvisel ajal pean kandma tumedaid prille. Depressioonis olen niigi, sest elu ja olme jätavad soovida.

kah prillidega
23.01.2013 20:13
Seda olen ma juba ammu imestanud, et miks nii paljud silmaarstid ise prille kannavad?!

Twitter

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Kõiges, mis seotud rahaga, näib Eestis olevat üheparteisüsteem.

Henrik Roonemaa ‏@henrikroonemaa
Kohus ei võtnud Jüri Mõisa lasteaiakohtade kaebust arutlusele, sest hagejaks oleks pidanud vanemate asemel olema laps ise?

Neeme Korv ‏@neemekorv
Jah, Euroapteegi soodustus ühiskaardiga on tõesti pilootprojekt. Tallinna kodakondsuse pilootprojekt. #riikriigis

Imre Kaas ‏@imrekaas
Liikvel on kuulujutt, et sügiseste KOV valimiste ajal teadustab Tallinna ühistranspordis peatuseid Edgar Savisaare hääl.

Rein Raud ‏@reinraud
One by one, the old farts are going away... And replaced by young farts.
[Vanad peerud lahkuvad ükshaaval... Ja asendatakse samasuguste noortega.]