Mehmedi
04.09.2012 07:54
See sotsiaalkindlustusamet on üldse natuke kahtlane teema. Mõistan, et inimene peab ennast iga aasta või kahe tagant näitamas käima ja tõestama, et ta on veel vigastatud, kui peaks olema mingisugunegi võimalus paranemiseks. Paraku meil peavad käima ja jäädava puudega inimesed tõestamas, et nad on ikka ilma jalata või mingisuguse muu paranematu vigastusega. Kas ei saaks seda bürokraatiat vähendada ja natuke pead kasutada?

hämmeldunud
04.09.2012 05:32
Kas tõesti peab inimesele, kes jäseme kaotanud, andma tähtajalise puude? Kas meil on kohustus nende meeste ja naiste üle riiklikul tasandil ilkuda- mõnitada? Teisiti sellist tegevust ju kuidagi nimetada ei saa. Täiesti arulage ja masendav olukord! Hukkunud kaitseväelaste ärasaatmisel peetakse paatosega kõnesid ja väristatakse häält- andis elu Eesti vabaduse eest, aga kui juhtusid imekombel ellu jääma, siis tõesta, et sul kui sisalikul uut saba külge pole kasvanud. Sama kõikide pimedate-kurtide jt. raske puudega inimeste kohta, sest kui kaitseväelased saavad veel häält teha, siis tavainimene peab vait olema ja vaikselt kannatama. Pole muud kui paluda, et Taara valitsejatele ja otsustajatele kasvõi natukenegi mõistust jagaks, puhta juhmiks teised jäänud.

Kaua võib
04.09.2012 07:22
Hirmus ja häbi oli seda lugeda. Loomulikult ei taha inimene enda puuet rõhutada ja miks ta peakski, kui on ilmselge, et inimesel on kaks jalga ja kui ühte enam ei ole, siis on tegemist puudega inimesega. Selleks ei pea isegi spetsialist olema. Sellele asjale saab läheneda ainult nii, et sellise otsuse teinud nn ekspert on ise (aju)puudega ja inimesi puudutavaid otsuseid tema küll teha ei tohiks.

Twitter

Priit Luts ‏@priitluts
Tõenäosus aina kasvab, et üks telejaamadest suudab mõne ummiku pilti jäädvustada ja siis näeb rahvas elus esimest korda seda liiklusnähtust.

andreaskaju ‏@andreaskaju
Suhtekorraldajad on omnipotentsed. Äripäevas üks ekspert kommenteerib erakondade rahastamist, teine vaagib eurotsooni väljavaateid.

Olav Osolin ‏@osokas
Kooli töövihik peaks olema selline, et aasta lõpus paned pesumasinasse, pesed puhtaks ja viid kooli tagasi, kus see antakse uuele õpilasele.

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Eesti on see diktatuur, kus tahakski elada? Lang: "poliitiline & ühiskonnakriitiline on teater [kui] on oht, et näitlejad viiakse vangimajja".

Urmas ‏@ojaurm
Kivirähk väidab DELFI-s, et ESMiga liitumine oli põrsa kotis ostmine, aga ei tohi unustada, et riigikohus veendus kotis põrsa olemasolus.

Urmas ‏@ojaurm
Kristina Šmigun-Vähi osaleb saates «Tähed jääl» - nüüd näevad huvilised lõpuks ka ära, kuidas uiskudega suusasammu sõidetakse.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Sellest - http://www.guardian.co.uk/film/2012/sep/03/bruce-willis-apple-itunes-library?newsfeed=true - saab Apple'i jaoks olla hullem ainult üks asi: kui Chuck Norris avastab, et ta ei oma "oma" muusikat.

Argo Ideon ‏@archiei
"Rakendada kogu meediajõud valitsuse tampimisele on ikka väga mage". (VV liige usutluses kohalikule ajalehele.

robert kõrvits ‏@robertkorvits
@archiei Kibestumise lahtised Eesti meistrikad. Näidisalana paranoiatsemine.

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
@archiei Ma nüüd hetkeks kujutlesin seda "kogu meediajõu rakendamist". Oleks päris hirmus küll, sadu inimesi ühe eesmärgi peal väljas. :)

Rain Kooli ‏@rainkooli
Muldaväärt mees.