ada
26.10.2012 10:04
Mis sellest, et iga päev teehooldusfirmadele oma maksurahadest miljoneid maksame - süüdistame ikka ja alati autojuhte. Sõitsin hommikul pikalt pool Tallinna läbi ja ei näinud ühtegi sahka ega muud hooldusvahendit. Ainsad, kes hommikul teede korrashoiu eest seisid, olid kojamehed ja majaomanikud, kes labidatega kõnniteid kühveldasid.Milleks raha raisata teenuse eest mida me ei saa?

Ifa
26.10.2012 09:52
Kindlustustel on pidupäev.

Huvitav
26.10.2012 10:21
Vaatasin just Tallinna TV-d. Näidati korduses uudistesaadet, kus oli viis põhiteemat, millest tähtsaim Edgar Savisaare intervjuu telekanalile Al Jazeera, mis rääkis tasuta ühistranspordist. Veel kolm Keskerakonnaga seotud uudist ja nupuke arstide streigist. Selle asemel oleks võinud anda operatiivset infot otse Tallinna liiklusoludest. Niipalju siis Tallinna TVst.

Muhv
26.10.2012 05:29
Kes kasutatud autot ostes on tahtnud seda eelnevalt kontrollida, see on seda ka seni teinud. Olen ka mõned autod kasutatud peast ostnud ja alati lasknud teeninduses või töökojas eelnevalt põhjalikult üle vaadata ja diagnostika teha. Natuke maksab, aga hoiab ära hilisemad suuremad jamad. Probleem on aga selles, et artiklis kirjeldatud lahendus on abiks ainult uuena Eestist ostetud autode puhul, millede kohta ajalugu on tõesti olemas ja kontrollitav. Välismaalt sissetoodavate autode puhul (nagu ka see Volvo näide) ei aita see ikkagi. Neile tuleks kehtestada mingisugune siinse müügiesinduse või konkreetset marki autode garantiiteeninduse kirjaliku tõendi nõue selle kohta, et läbisõitu pole muudetud ja auto on / ei ole olnud avariiline. See ehk lahendaks natuke olukorda - eeldusel, et neid tõendeid ei saa altkäe ostma hakata või lihtlabaselt võltsida.

Uncle Sam
26.10.2012 07:13
See on küll uudis. Riigil on hambad. Ju need ikka laenatud proteesid on ...

Twitter

Priit Luts ‏@priitluts
Õhtulehe päevakangelane on küünlaleek

Andres Tropp ‏@andrestropp
Ma olen Marustega nõus. Asjad on tasakaalust väljas. Nii ei oleks tohtinud lekkida ka Estonian Airi ja Eesti Energia nõukogu materjalid. Korda pole.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Ootan, mida Maruste peab arvama aga - Riigikogulase immuniteedi rakendamine absoluutses tähenduses on täiesti sobimatu!

Genka ‏@PaksBasilio
Minu lemmikrubriik Tartu Postimehest "Lugeja küsib: Miks?" tänane küsimus: "Miks Eesti Energia TV reklaamis räägib kana mehe häälega?"

Tom-Olaf Urb ‏@reket
Kui linnapildist kaovad nüüd ära dressipükstega inimesed, siis võiks lund sadama jäädagi.

Olav Osolin ‏@osokas
Kui muretsed täna oma auto suverehvide pärast, siis tuleta meelde, mida ütleb klassik Mari Pokinen: "No näed siis, meil sajabki lund.. jne."

Priit Luts ‏@priitluts
Maruste ütleb, et õiguslikult ei ole Michali-Lillo proksi määrust olemas ning proks astus selle avaldamisega üle piiri.

Genka ‏@PaksBasilio
Love your mom - see on vanaema tehtud!

Toomas Hendrik Ilves ‏@IlvesToomas
Pärast pikka lendu ja seitset tundi ajavahet taas kodus, kus tegin ka avalduse. Nüüd soovitaksin kõigil lugeda Betti Alveri "Räägi tasa minuga".

Kajar Kase ‏@kajarkase
Arstide streigi lõpu puhul on sotsiaalkomisjoni esimees ikka ka pildile krapsanud. Pähe sai justkui ainult Hanno Pevkur.

Genka ‏@PaksBasilio
Tere kohukese reklaam räägib sellest, et need on nagu vanaema tehtud. Kas kellegi vanaema on kunagi kohukesi teinud?

Olav Osolin ‏@osokas
Streik läbi ja Meikar läinud - kui nii edasi läheb, pole meil varsti enam millestki rääkida.

Ahto Lobjakas ‏@lobjakas
Kogu (hääbuva) respektiga: Ilvese tekst oleks kui Reformierakonnaga kooskõlastet. Kahju Reformierakonnale: 0; Meikar – pole probleemi.

Olav Osolin ‏@osokas
Seda, kui eestlane tassib soomlasele kuuluvast vabrikust mõne tonni liha välja, ei tohiks praeguste meeleolude juures küll varguseks pidada.