Surdna Pisna
25.10.2012 16:19
Seekordse liberaalset maailmavaadet tutvustava tänavaürituse teemaks on näpunäited, kuidas koduses majapidamises kõikvõimalikest kapikestest, sahtlitest ja riidevoltide vahelt sularaha leida.

paranoia
25.10.2012 16:17
Hmm... tudengid, mis te põete. Pikett on registreeritud ja minge kohale. Vahet ei ole, kes registreeris ega osalemine kutsetega ei ole.

mann
25.10.2012 17:02
Nagu videolt näha, siis maailmavaade puudub - tuleb välja, et koos käiakse ainult kilekottide nimel.

eve
25.10.2012 12:29
Milleks selline ajast ja arust probleem? Kõik USA presidendivalimiste debatid on ju tasuta täispikkuses üleval YouTube kanalis TheNewYorkTimes. Igaüks keda huvitab saab igal ajal ja tasuta vaadata.

Paul
25.10.2012 10:35
CNN kordab alati järgmisel päeval debatti, see on igal juhul huvitav ja Eestis oleks vaatajaid subtiitritega kindlasti palju rohkem. See on saade, mis huvitab tervet maailma, miks mitte meid. Tegemist on sädeleva sõnaduelliga ja annab hea ettekujutuse ameeriklaste mõttemaailmast.

Twitter

Janek Luts ‏@JanekLuts
Klassikute eksistentsiaalseid küsimusi, mis sobivad tänasesse päeva: Kuidas petta armukest oma enda naisega? (Klassik Saatpalu).

Andreas Kaju ‏@andreaskaju
Täna kohtusin Leedu koalitsiooniinimestega. Nad endiselt ei mōista, kuidas EL tuumameelseim riik NPPmreferendumi kaotas.

Olav Osolin ‏@osokas
Plaadimüügiketi HMV (His Masters Voice) uus siseeeskiri määrab, et plaadipoe müüjal ei tohi olla nähtavat suurt tätoveeringut või iluneeti.

Holger Roonemaa ‏@holger_r
Õhtu lõpuks kasutu fakt: Silver Meikar astus Reformierakonda 13.11.1997 ehk reedel. Ega polekski ju saanud etemini lõppeda see asi...

Urmas ‏@ojaurm
Praktika näitab, et pärast kohtus õigeks mõistmist ei usu tegelikult enam keegi su süütust.

Triin ‏@leheneeger
Kui patrull Edgari kinni peab, siis üldjuhul pääseb politseinik hoiatusega. Seekord läks hullemini, politseinik sai veel trahvi kah kraesse.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Uskumatu, mis eeskuju poliitikud päev päeva järel annavad. Ootan näidet selle kohta, kuidas poes mitte maksta.

Ahto Lobjakas ‏@lobjakas
Presidendi institutsioongi devalveerub oma vaikuses. Eesti Ekspressi paroodia on süymptomaatiline - presidendil puudub süsteemi suhtes kriitiline distants.