16.07.2012 15:01
Ax kirjutas:
Miks seda remonti üldse vaja on?
Vastus:
Kui seda artiklit lugesin, olin jumala kindel, et need nn "anonüümsed kommijad (ak)" võtavad sel puhul kiunumisteemaks need 400k, mis remondile kuluvad.
Küll aga on suhteliselt ilmselge, et ükski nendest ak-dest ei ole nähtavasti iialgi rk ruumides viibinud ega ka infotunde telest vaadanud, kuna muidu oleksid nad ehk märganud, et siiani on Riigikogu ruumid olnud uskumatult kehvas seisus (kuskil mujal Euroopas ei leidu selliseid). Hoone on ehitatud Pätsi ajal ning pärast seda seal suuremaid remonte pole olnud. Lisaks tuhmunud ja lagunevatele seintele, lagedele ning põrandatele, on riigikogulastel kõige tavalisem EV-aegne koolilaud -ja pink. Näiteks võib tuua, et isegi Eesti koolides on need mugavamad (mitmetes lausa pehmed kontoritoolid).
Kallid kommijad, kes te aga arutlete, et miks nii palju selle peale kulub, siis soovitaksin ma teil rk hoonet vaatama minna ja veendute ise, et see on ka üpris suur. Kapitaalremont võib vahel isegi minna kallimaks, kui maja ehitus. Tavalisele 2-korruselisel elumajale totaalremonti tehes võib kuluda kuni100k.

16.07.2012 13:18
Sebija
Kuidas pole ehitajaid? Rahvast on ju saalis rohkem kui Riigikogu infotunni ajal.

16.07.2012 13:17
Aeg muutub, inimesed jäävad samaks.
Samasugune inimtühi pilt avaneb paljudel ehitusobjektidel .Tellinguid on kõik kohad täis aga keda pole- ehitajaid. Nagu iidsel nõukaajal :)

Twitter

Urmas @ojaurm
Hollande: "Prantsusmaal ei ole esimest leedit!"... Ja Nõukogude Liidus polnud seksi!

Arto Aas @ArtoAas
Kui Jumal mõistust jagas, olid Tallinna linnavalitsuse töötajad bussiradu joonistamas. Uskumatu kamp ikka.

Urmas @ojaurm
@randopere: Obinitsa valijad on nirvaanas, kuna Kagu-Eestist valitud rahvasaadik hakkas Kagu-Aasiasse villat ehitama.

Arto Aas ‏@ArtoAas
@osokas Savisaarel juhiload läinud ja peab hakkama taksoga tööl käima. Üle linna laiuvad tühjad ühistranspordirajad talle nagu kiirteeks..

Olav Osolin ‏@osokas
Rääkides Tallinna liiklusest jõudsime kena kohanimeni - Idiootide aas. Praegu vaidleme, kas aas tuleb kirjutada suure või väikese tähega:)

Robert Kõrvits ‏@robertkorvits
Kasvõi külm sõda, võibolla.