Rockefeller
01.08.2012 07:39
Jah Eurostati andmetel teevad Euroopas kreeklased kõige rohkem töötunde, aga nende SKT on sama suur kui Soomes, kus on elanikke poole vähem. Järelikult nende laiskade kreeklaste efektiivsus on poole väiksem võrreldes soomlastega. Kreeklased käivad tööl, soomlased teevad tööd. Muud vahet polegi. PS! ootan Kreeka riigi pankrotti.

eestlane Soomest
01.08.2012 08:06
Soome meedias käib kõige suurem poleemika Kreeklaste suhtumisest maksudesse. Täielik klanni värk. Kellelgi on hotell, kus arveldatakse ainult sularahas. Hea "itaalia raamatupidamine" garanteerib selle, et mingit korralikku märki külastajatest maha ei jää. Toidud ostetakse sugulaselt-talupidajalt, kelle rahalised suhted riigiga on samasugused, nagu Eesti väiketootjatel ehk pea olematud.

Igasugust transporditeenust pakuvad nii libabussid kui libataksod. Kõik siblivad rõõmsalt turistide ümber, rahakene liigub, aga mitte maksude näol riigikassasse. Ning tootmine - olgem ikka ausad - peaaegu puudub. Mingid oliivid purkidesse ja halvaa, aga midagi tõsist ei toodeta.

Samas osati hästi lollitada ELi rahakanaleid, kirjutati geniaalseid projekte ja pumbati raha nii palju, kui naiivne heausklik Euroopa oli võimeline andma. See raha omakorda osati kantida läbi oma lehmalellepoegade firmade teenuste näol oma pangaarvetele. Muuseas, ka Eestis toimub midagi väga sarnast. Kõigi nende kummaliste "konkursi võitmiste“ ja muuga, mis raharaiskamisega seotud.

Twitter

Rain Kooli ‏@rainkooli
Olen kohanud eestlasi, kes on uhked, et teevad kaks korda madalama palga eest poole rohkem tööd kui soomlased... http://bit.ly/Mbtx0l

Maris Uusna ‏@marisuusna
A. Säärits:" Ameeriklasel on väga huvitav vehkemismask, rahvustrikoloor torkab silma."#naljakas

Andres Tropp ‏@andrestropp
@oHpuu Saksamaa ju peab kuidagi enda pattude eest vastutama ja parim viis selleks oleks anda (palju) raha nendele, kes seda vajavad. :)

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
Kui see pilt oleks tehtud kuskil kauges riigis, võiks ju naerda. Tallinlasena tunnen pigem ahastust. #linnaviletsus http://pic.twitter.com/NqG7VoWi

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
Kus algab ühine põllumajanduspoliitika, seal lõpeb mõistus.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Kuulutus: Müüa kiiresti ning soodsalt väga kallis ja antiikne suurtest veskikividest kaelakee! Helista Euroopa Komisjoni, küsi José Manueli!

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Teise Eesti figuurinipid: "Anna Levandi hea vormi retsept on tühi külmkapp ja näljatunne" (Naine24)

Eerik-Niiles Kross ‏@EerikNKross
According to the RU Investigative Comm'ttee Navalny...stole timber. Sure. Must be the timber shipped on the Arctic Sea.http://t.co/54WkHfWL

Genka ‏@PaksBasilio
Kui siit nüüd edasi minna, siis peaks tagasi astuma. #poliitika

Kalev Kallemets ‏@kallemets
Värske idee: ühistranspordirada Tartu maanteele, Mäoni.

Imre Kaas ‏@imrekaas
"Michal: kui vaidlus jõuab kohtusse, lahkun ametist" Selliste sõnade lausumiseks peab olema ikka väga kindel, et asi ei jõua kohtusse.