ei midagi keerulist
18.01.2013 08:34
Selleks, et maksta head palka intelligentsile, peab seda proletariaati ehk rahateenijaid ja neile tööandjaid ühiskonnas olema piisavalt suur hulk. Meil on selle asjaga lood kehvavõitu ja raha jätkub vaid kõige kõrgemal seisvate peade ülalpidamiseks. Nii lihtne see ongi.

reaalsus
18.01.2013 10:09
Töö tootmisettevõttes on enamasti väga raske, kurnav ja rutiinne. See on kohati nii raske, et tuleks jumalat tänada, kui on inimesi, kes on valmis seda üldse tegema. Enamik humanitaare, olgu kui kõrge kraadiga, ei ole selleks suutelised. Milles siis ikkagi see ebaõiglus seisneb, kui tootmises keegi rohkem palka saab kui kusagil ülikoolis? Nõme on kadestada neid, kelle tööd sa ei ole iial valmis ise tegema.

M-ees
18.01.2013 09:30
Tegelikult meil ei ole proletariaadi diktatuuri. Proletariaat ei ela sugugi paremini kui intelligents. Ka ei dikteeri nad kumbki midagi. Meid juhivad mingid kummalised jõud. Materiaalseid väärtusi ei jagu mitte kellelegi.

Twitter

Andres Tropp ‏@andrestropp
Ma ei teadnudki, et lapse saamiseks tuleks peretoetusi suurendada. Ma olen vist väga vanamoeline.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Nädala Parts™: "[Minu] elus on prioriteet number üks lapsed, naine ja pere, aga kohe teisel kohal on Estonian Air."

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Kraft on folklooris n6iduslik olend, kes tule- v6i sädemejoana ringi lennates erinevat vara kokku veab: vilja, riideid, raha jne.

Peeter Marvet ‏@petskratt
Kohvikus ei tööta kaardimakse - "sest meile paigaldati eile Elion".

Oliver Hainsalu ‏@OliverHainsalu
Kevad on vist tõesti kätte jõudmas - juba näen esimesi artikleid stiilis "Kuidas eemal hoida kevadväsimust?"