Joe
08.08.2012 08:59
Ok eesmärk on jõuda punktist A punkti B kiiremini.
Reisiplaneerija veebilehel tallinn.ee annab Nõmme keskusest Linnahalli juurde sõiduajaks 56 min (buss+tramm). Google mapsi järgi võtab ka kõige pikema marsuudi läbimine autoga aega vähem kui 30 min (kusjuures väldib kõiki BUS radadega tänavaid). 
See, et ühistransport nii aeglane on ei ole selle süü, et ühistransport istuks ummikus, vaid graafikud on nii tehtud (andke andeks, aga bussid ikka venivad nagu tatt). Järelikult ei muuda BUS radade maha märkimine midagi.
Mina kavatsen rõõmsalt oma autoga edasi kesklinna suunas tossata. Alternatiiviks jääb veel rong ja kondimootor. Tallinna ühistransport... tänan, pole vaja. Vahet pole kas tasuline või tasuta.

väga rumal jutt
08.08.2012 09:44
Teine Eestlanekirjutas:
Bussiridade mahamärkimise pärastpole vihased sugugi mitte autojuhid, vaid autoomanikud, täpsemalt,"väärikamate" autode roolijad. Neil on ju jalgsikäiminesageli "vastun...
5 vastust

olen 55-aastane ja paljusid bussiliinemäletan endist marshruuti sõitvat üle 40 aasta.
Punktist A punkti B sõidan autoga,sest bussisõit võtab 3x rohkem aega minule tarvilikelmarshruutidel. Aega kulutan töö tegemiseks ning sellega rahateenimiseks - ummikus istumise eest ei taheta palka maksta. Ummikutevältimiseks jõuan tööle ca 7.15, kuid lasteaia- ja kooliealistevanemad endale varajast tööletulekut lubada ei saa - lapsi ei võetak 07.00 lasteaeda, tund aega varem kooli juurde sõiudutamine polekah inimlik.

N33
08.08.2012 09:26
agakirjutas:
Kui vanasti 70-ndatel näiteks, leidis harva koolipoisi v -tüdruku, kes ei käinud mingis trennis, siis nüüdsel ajal, usun, käivad trennis vähesed. Ja mitte laiskusest, vai...
1 vastus

Kui lapsel on kooli kehalise kasvatuse tunni tarbeks dressid-tossud olemas, siis kes keelab teda õhtul sörkima minna? Ikka omaenese laiskus ja vanemate nigel eeskuju. Arvatakse, et ainult kõige viimasema peal ülehaibitud spordirõivastes ja hi-tech spetsiaaltossudes saab sporti teha. Et ainult korralikult treeneri käe all on võimalik end füüsiliselt liigutada. Vähegi vaesem pelgab, et tema üle naerdakse, kui ta oma lihtsamas varustuses jooksma või suusatama läheb - 70ndatel ju sellist lõhet erinevate harrastajate varustuse kvaliteedis polnud kui nüüd.
Raha on kindlasti oluline, aga see ei ole ainus põhjus trenni mitte tegemiseks. Ma ise muide ei teinud päris mitu aastat pärast keskkooli üldse trenni - kooliaegsed kehalise kasvatuse tunnid normide tagaajamisega võtsid mõneks ajaks igasuguse isu sporti teha. Sportimine polnud mitte rõõm, vaid tüütu ja alandav kohustus. Nüüd pisut vanemana olen sellest muidugi üle saanud ja toimetan mitmendamat aastat kas üksi või koos lastega. Kitsest pole ma siiani üle hüpanud, poomilaadsetest moodustistest kõnnin rahulikult üle ilma, et peaks seal k*radi tireleid viskama ning rööbaspuudel kukerpallitamise asemel läheme ja ronime üheskoos vahel harva mõnes seikluspargis.

Twitter

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Ligi on nüüd RK ees olnud pea 3,5 tundi. So far tähemärke 100 000 ja küsimusi 44. Sõna "Euroopa" esinenud 108 korda, "Eesti" 86 korda.

dres Tropp ‏@andrestropp
Eestis on õhtuste talkshowdega katsetusi tehtud, kuid saatejuhtide kõikuv tase pole erilist edu võimaldanud saavutada. Ligi võiks proovida

Janek Luts ‏@JanekLuts
„Jürgen Ligi: Mõtlused ja Ütlused 1999-2015“ - sarjast 1000 lauset, mida pead enne surma lugema! Vot selle raamatu ostaks!

Neeme Korv ‏@neemekorv
Ligi riigikogus: isegi kui teile tundub, et te olete targem, ärge mind ikka väga lollikeseks ka pidage.

Imre Kaas ‏@imrekaas
Kas te usuksite, et Pjotr Malachowski võiks olla iluuisutaja? Muidugi mitte! Pjotr Malachowski kohe kõlab kettaheitja nimena!

Kristjan Lepik ‏@kristjanlepik
Saarlased on lihtsalt efektiivsed, õ-täht SMSis on 90 tähemärki, ö-täht vaid 1 tähem

Evelyn Sepp ‏@EvelynSepp
Hiiumaa sai OM-l hõbeda, Eesti pidi leppima pronksiga. Aga paljud jäid üldse ilma!:):)

Olav Osolin ‏@osokas
Tundub, et Kanterile endale teeb pronks kõvasti rõõmu ja see on kõige tähtsam!

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Sõidan täna teist korda taksoga. #BUSBUS on taksosõidu väärtust oluliselt suurendanud.

Janek Luts ‏@JanekLuts
SiseNali - Mis on ühist ESMil ja Praktikaaruandel? Mõlemad pakuvad suurt naudingut kitsale ringile!