iga pensionär
29.04.2013 05:49
Iga pensionär peab saama oma pensioni eest koha hooldekodus.

huvitav lähenemine
29.04.2013 06:38
Mina, kes olen oma eluajal tööd rabanud, makse maksnud ja hetkel saan sellist nadi pensioni, millega ma pole võimeline hooldekodu kohta kinni maksma, pean nüüd ministri arvates ka oma nn "kogutud vara" riigile vabatahtlikult-sunniviisiliselt tagasi andma, et väärikalt vananeda.

Ohissand!
29.04.2013 07:30
Kuhu kuuse alla see hooldust vajava vanuri abikaasa läheb, kui nende ühine kodu välja üüritakse või maha müüakse? Abikaasade ühisvarast hooldatakse ära üks vanur, aga teine? Mina olen juba praeguseks invaliidistunud, minu pensionist ei ole võimalik vanematele midagi maksta!

Twitter

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Tea, kas Hamid Karzai tuleb Eestisse isiklikult või kehastab teda Ben Kingsley.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Toksikomaan - klaviatuuri meeleheitlikult klõbistav tegelane

Imre Kaas ‏@imrekaas
Maaja Kallast kurdab, et inimesed kammivad teatrietenduse ajal juukseid. Phähh! Ma nägin kinosaalis daami, kes õgis kilekotist hapukapsast.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Postimees võiks naiste paljast tagumikku näidata Elu24 rubriigis ja mitte spordiuudistes. Kui see on ka sport, siis mille alla see käib?

Genka ‏@PaksBasilio
Mõtlesin, et kes see "party people" on, kellest lauldakse. Nüüd mõistisn, et partei rahvas. Hey, Koalitsiooni people, throw your hands...

Imre Kaas ‏@imrekaas
Kanal 2 toimetusele saadeti just vihjena see dokument. Ei tahaks uskuda selle õigsusesse, aga naljakas on ikka. http://www.pdf-archive.com/2013/04/29/avalike-suhete-nounik-docx/avalike-suhete-nounik-docx.pdf

Urmas ‏@ojaurm
Eneseväärikust tõstab tunduvalt, kui Maximas ostetu asetada Stockmanni kilekotti - praktikas tõestatud!

Rain Kooli ‏@rainkooli
Päästeamet teatab: "Igasugune elupõletamine on Eestis aastaringselt keelatud!"

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kesklinna kohvikus: "Kas sa oled varajane pääsuke või hiline öökull eluviisilt?" - "Vaadates viimast nädalat siis pigem zombi.."