Janek

04.12.2013 07:59

Võtan igal aastal 1-2 noore asemel tööle 4-5, sest kahjuks pärast esimest nädalat-kuud on selge, kes tahab tööd teha, oskab sõna pidada, kokkulepitud ajast kinni pidada ja tagasi helistada. Maksame keskmisest olulisemalt kõrgemat tasu ja huvitaval kombel ei motiveeri tasu käitumist muutma.

Diplom

04.12.2013 07:59

Ei diplom ega ka haridus taga head sissetulekut, vaid hea töö. Ja ei ole vahet, on töötaja noor või vana, tasu sõltub ikka ja ainult inimese tööpanusest. 20 aastat ettevõtjana on toonud teadmise, et neilt, kes tulevad kõrget palka küsima, pole mõtetki oodata piisavat panust töösse. Näidake, töötajad, mida ja kuidas te suudate/oskate ning siis on aeg palgatõusust rääkida.

Twitter

Anvar Samost ‏@anvarsamost

Kas tõesti keegi usub (seniseid tegusid arvestades), et Neinar Selil võib ausa spordi eest seismisel tekkida huvide konflikt?

Urmas ‏@ojaurm

Venemaa ostis Sotši olümpiaks lumevalmistusmasinad Iisraelist ehk Lähis-Ida juutidel õnnestus kuulsat Vene Talve varustada lumega. #imetabane

Hajaveeb ‏@hajaveeb

Filmi vaatamisest inimesega, kes seda näinud on, võib hullem olla vaid vaatamine inimesega, kes selle aluseks olevat raamatut lugenud...

Hajaveeb ‏@hajaveeb

Vähe on neid, kes tõtt räägivad - veel vähem aga neid, kes seda kuulata suudavad.