heh
30.10.2012 11:54
Kui vaadata, kui palju on kesklinn viimase kümne aastaga arenenud, tahaks pigem öelda, et võtke hoogu maha ja jätke vaba ruumi ka, kasvõi autodele.

möhk
30.10.2012 10:07
Eks sellise arengu vastu aitab vist ainult "jalgadega hääletamine". Me ei ela ju kuskil Jaapani suurlinnas, kus ruutmeeter maad on sedavõrd kallis, et inimesed lausa "riiulites" elavad.

Manni
30.10.2012 11:10
Need, kes maja taotlevad, mis Mustpead nad on? Tulviste on nende peamine kõneisik - räägib ilusti, kuid mis seos on tal Mustpeadega? Ja veel kahtlasem on see, et peale kolme aastat võiksid nad majaga teha, mida tahavad, kasvõi maha müüa. Hinnaline tükike vanalinnast, kuid samal ajal tallinlastele hindamatu väärtusega. Kui tegu oleks tõeliste mustpeadega, siis nad ei nõuaks seda omale, vaid tegutseksid juba ammu majas, vaevalt linn seda neile keelaks. Seda nad aga ei tee, nad ei käi koos, ei tegutse, ei arenda linna kultuurielu - mida nad üldse teevad? On keegi midagi neist kuulnud? Ei ole! Aga maja nõuavad omale.

Pilditasku
30.10.2012 11:17
Kelle püha omandi kaitsest siin juttu on? Samahästi võin ma ennast Liivi Ordumeistriks kuulutada ja paluda omavolitsevatel kodanikel mäe otsast uttu tõmmata? Arvate, et teen nalja? Saksa Ordu on olemas tänapäevani..

Twitter

Janek Luts ‏@JanekLuts
Mõtle mida tahad, Nädalapealkiri: Suur kehaline aktiivsus võib olla halva vaimse tervise tunnusmärk!

Priit Luts ‏@priitluts
Kui Ansip oleks rääkinud nii nagu Ligi ringvaates, vaibunuks torm.

Graafik ‏@graafik
@priitluts Ligil on muidugi lihtne rääkida, sest ministrid olid vabastatud sularahaoperatsioonidest.

Liisa Past ‏@LiisaPast
Täna külastasin 1990ndaid. Neid hoitakse kinni Krediidipanga esinduskontoris Narva maanteel.

Henrik Roonemaa ‏@henrikroonemaa
Kas keegi on näinud, milline on isikustatud Tallinna ühistranspordikaardiga tekkivate andmete kogumise ja säilitamise põhimõte, kord ja reeglid?