mnjah
07.06.2012 09:12
President võiks ikka pisut oma stiilivalikut korrigeerida: selline "sh..t" sõnakasutus pole riigijuhi vääriline, isegi kui emotsionaalsus on õigustatud.

Uurija
07.06.2012 09:34
Arusaamatu reageering Ilveselt.

Krugman kirjutas midagi Eesti majandusnäitajatest ja ilmselt õigesti, aga Ilves ajab hoopis mingit juttu idaeurooplaste alaväärsusest.

Päris...
07.06.2012 09:38
...ok viis oma arvamust avaldada - Twitteris trollides. :) Mis toimub? Nõuan akadeemilisi tavasid riigijuhtimisse ja riigi esindamisse. Totaalne lasteaed.

Penno
07.06.2012 10:30
Krugman on olulise vea teinud sellega, et Eesti riigimajanduse taastamine 2007. aasta märtsi tasemeni pole seisma jäänud. Aeglane areng selles suunas jätkub, kuigi selleni võib veel minna 3 aastat (kui igaaastane riigi SKP kasv on napilt alla 3% aastas).

Kontrastiks võiks võtta Kreeka majanduse - millal see taastub 2007. aasta märtsi tasemele, kui aastal 2012 ennustatakse 5% SKP langust ?

Twitter

Rain Kooli ‏@rainkooli
Krugmaniga võib vabalt mitte nõustuda. Aga mina mõtlen, mille poolest THI ad hominem vastulöök erineb keskmise veebikommentaatori omast.

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Midagi on Eestis kõige kõrgemal tasandil juhtunud mittetarga jutu kinnipidamisega. Sõnad nagu lemmingud, öine aeg ei aita. #Krugman

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Let's write about something we know nothing about & be smug, overbearing & patronizing: after all, they're just wogs: http://krugman.blogs.nytimes.com/2012/06/06/estonian-rhapsdoy/
("Kirjutagem millestki, millest me midagi ei tea, ja olgem ennasttäis, üleolevad ja patroneerivad. Nad on ju vaid pilusilmad.")

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Guess a Nobel in trade means you can pontificate on fiscal matters & declare my country a "wasteland". Must be a Princeton vs Columbia thing.
("Ilmselt tähendab Nobeli preemia kaubanduse eest, et võid jutlust pidada rahaasjade teemal ja kuulutada minu riigi "tühermaaks". Ilmselt on asi Princetoni ja Columbia [ülikoolide] vastuseisus.“)

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
But yes, what do we know? We're just dumb & silly East Europeans. Unenlightened. Someday we too will understand. Nostra culpa.
(„Aga tõesti, mida meie ka teame? Oleme ju vaid rumalad ida-eurooplased. Valgustamata. Ühel päeval me saame aru. Nostra culpa (Meie viga).“)

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Let's sh*t on East Europeans: their English is bad, won't respond & actually do what they've agreed to & reelect govts that are responsible.
("Si*ume ida-eurooplaste peale - nende inglise keel on halb, nad ei reageeri ja tegelikult teevad, milles on kokku lepitud, ja valivad valitsusi, kes on vastutavad.")

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Chill. Just because my country's policy runs against the Received Wisdom & I object doesn't mean y'all gotta follow me. http://mobile.globalpost.com/dispatch/news/regions/europe/120604/estonia-economy-technology-skype-euro-zone-debt-crisis#mobify-bookmark

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
OK, something a bit longer than 140 ch. on why we might be a bit peeved. No argumentum ad auctorem: not where but why: http://www.hoover.org/publications/policy-review/article/111786

Allar Tankler ‏@tankler
Siiras, vahetu ja muud toredad asjad, aga siiski arvan, et presidendi praegune Twitteri-strateegia (or lack of) ei tööta, peaks lõpetama.

Karoli Hindriks ‏@karolihindriks
@tankler absoluutselt pole nõus! Nii õigesti pole sots.meediat meil veel ükski poliitik kasutanud.

Argo Ideon ‏@archiei
@tankler Kui nüüd selle tulemus oleks mingi "Twitteri-strateegia" tellimine, siis tõesti parem kohe kinni panna.

Allar Tankler ‏@tankler
@karolihindriks Parlamendipoliitiku puhul oleksin Sinuga väga nõus.

Allar Tankler ‏@tankler
@archiei Jah, srateegiat tellida pole paraku kusagilt, ikka ise peab mõtlema. Ja noh, mõned töötajad on tal seal ka vajadusel abiks.

Karoli Hindriks ‏@karolihindriks
@archiei @tankler Tw-s ei huvita kedagi hästi sõnastatud corporate b***s**t. See on personaalne keskkond. President kasutas seda targalt.

Karoli Hindriks ‏@karolihindriks
@archiei @tankler ja nagu juba näha, siis ka välismeedias kajastus sellele olemas, seega strateegia igati õige.

Allar Tankler ‏@tankler
@karolihindriks Absoluutselt nõus, lihtsalt võib-olla ei oleks pidanud välja näitama, et tema persoon niisugune on.

Argo Ideon ‏@archiei
@tankler @karolihindriks tooni võinuks veidi maha keerata, kuid jah, väga nõus, mida Karoli ütleb corporate bs kohta.

Argo Ideon ‏@archiei
Igatahes midagi siirast @ilvestoomas-elt vs paljude kõrgete tegelaste pr-kontrolli läbinud säutsud. Ehk nüüd Krugman süüvib ka teemasse..

Liisa Past ‏@LiisaPast
Proud to be Estonian! Has being 'Smug, Overbearing & Patronizing' become a national pastime? http://huff.to/MmiGzD

Argo Ideon ‏@archiei
@tankler @karolihindriks parim areng mu meelest avalik Ilves vs Krugman debatt.

Ott Lumi ‏@ottlumi
@tankler @archiei @karolihindriks edukust vara hinnata,eesmärk teadmata.kui see on enese rahvvah nähtavaks tegemise osa, siis mõistetav

Ott Lumi ‏@ottlumi
@ottlumi @tankler @archiei @karolihindriks ja mida muud see olla saab? vaevalt, et Ilves Krugmaniga ideoloogilist debatti pidada tahab

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Päeva kild kontole saabunud makse selgitusest: "Varjatud annetus Reformierakonnale". Kui järele mõelda, siis võib see praegu pop kild olla.