jajah
17.09.2013 11:36
Lähte gümnaasiumi õpetaja peaks saama priske preemia! 8. koht on ennekuulmatult hea tulemus. Väide, et külakool ei anna head haridust on jama!

M
17.09.2013 11:08
Tabel näitab ilmselgelt, mis vahe on eliitkoolil ja tavakoolil. Jah, mõni tavakool saab ju ettepoole ka ja see väärib kiitust. Aga üldiselt on ikkagi nii, et esireas on eliitkoolid ning pole mõtet vaielda, et koolidel pole vahet – on ikka küll.

nojah
17.09.2013 11:17
Vahe ongi selles, et eliitkool saab endale lubada kehvemate väljapraakimist ja tavakool peab kõik vastu võtma ja lõpuni viima. Sellisel juhul pole nagu mõtetki neid koole omavahel võrrelda.

Twitter

Rahe Thule ‏@rahetuul
Riik - see ei ole mina.

Urmas ‏@ojaurm
Võitlus pealinna linnapea koha pärast on läinud niivõrd jaburaks, et ainult üks korralik tulevahetus on puudu.

Urmas ‏@ojaurm
USA sõjaline missioon Afganistanis - 138 miljonit dollarit maksvalt lennukilt visatakse 50 000 dollarit maksev pomm 20 dollarit maksva telgi pihta. #riigivõlg

gunnar okk ‏@gunnarokk
Heaoluühiskonna püsimise hind - Soome võlatase ei täida alates järgmisest aastast enam euro-kriteeriumeid http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288599751935.html

Arto Aas ‏@ArtoAas
Raasukese ettepanekud väärivad edasi arendamist. Ma lisaks tööplaani veel riigiettevõtete osaluste börsile viimise.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Raasukesed laual = AS Eesti Vabariik Holding! Aga kui palju on riigi ja KOVide AS-e, OÜ-sid, MTÜ-sid ja SA-sid kokku? Kas neid kõiki on vaja?

Margo ‏@Margoko
Savisaar lubas teha uue Boroditši, kuid pole hakkama saanud. Samas on Ansip teinud uue Ansipi http://www.reform.ee/kandidaat/andrus-ansip Järgmine peaminister?

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Piiblis kõlab kõik üsna tänapäevaselt - näiteks võiks tuua Noa, kes otsis 40 ööpäeva parkimiskohta.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Praktilisus - maamehelik rahvatarkus ühendatud isikliku edevuse ning loomuliku ahnusega.