no mida
27.06.2012 07:27
No mida - ehitatakse tühjale pinnale? Mina kui linnakodanik pole sellega nõus! Uus maja tuleb ehitada millegi vana ja lagunenu asemele. Terve maa-ala Kalamajast Koplini on varemeid täis... sinna tuleb ehitada. Eriti veel kui noored kunstnikud Kalamaja oma kandiks nimetavad. Teine variant on Patarei vangla. Palun - ühtlasi saate merevaate, mida maalida ja jällegi Kalamaja külje all. Ma ei ole absoluutselt nõus, kui ehitatakse rohelisele krundile ja eriti veel kui seda tehakse riigi toetusega!

Twitter

Genka ‏@PaksBasilio
Kui Evely Ventsli võtaks endale mehe, kes võidaks "Kes tahab saada miljonäriks" saates, siis saaks teda hüüda: "Ventslimiljonär"

Urmas ‏@ojaurm
Seoses islamisti võiduga Egiptuse presidendivalimistel võiks juuni kuulutada sealmaal poolkuuks.

Olav Osolin ‏@osokas
Värske Euroopa kanepituru uuringu kohaselt on 80 protsenti Eestis tarbitavast kanepist kasvatatud kodumaal. Aga põllumees muudkui nuriseb.

Urmas ‏@ojaurm
Fabergé kana...

Urmas ‏@ojaurm
Eesti põllumajanduse edulugu - tervelt 80% tarbitavast kanepist olla kodumaiste põllumeeste toodang. Maailmas jääme alla vaid Afganistanile.

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Fotograafid, kelle profiilipildil pildistavad nad peeglist iseennast on ikka tosi jess.

graafik ‏@graafik
Kotka: Paljud meist tunnevad kedagi, kes eelistab raha pangas mitte hoida. Kodus hoiustamise põhjused on erinevad, ent mõistetavad. #huumorileht

Urmas ‏@ojaurm
@graafik Kohe tullakse Moskvast kohvritäie sularahaga - Kotka jutt on juba ette õigustav.

Evelyn Sepp ‏@EvelynSepp
Big Beni nimevahetuse tuules võiks kaaluda ka Pika Hermanni alternatiive: Pikk Ene, Pikk Marju või Pikk Eveli(y)n. Uued ajad uued kombed:)

Genka ‏@PaksBasilio
Mul on FB-s uued nupud: Belka, Strelka ja Like'a